|
Bacaklari güçsüz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tntn35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2021 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2022 Saat 14:15 |
Hocam merhaba oglum 26 aylik 11.700 kg boyu 87 cm. Anna sütü aldı 2 haftadır amme sütünü bıraktık. İnek sütü asla içmek istemiyor. Sorunumuz şu ki bacaklari çok güçsüz adımlarını bile minik minik atıyor yürürken düşüyor bazen. Otururken W şeklinde oturmak istiyor farklı pozisyonlarda vok rahatsız oluyor sanki sırtını dik tutamıyor gibi hareketler yapıyor? Sizin tavsiyeniz birer ay arayla d vit kapsül icirdim. Sorunu ne olabilir ortopediye götürmeliymiyjz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam boy, ciplak, ayakta hazir-ol durumunda ON ve YAN resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
|
Tntn35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2021 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Yükledim ama açılmıyor sanırım nasil yükleme yapabilirix hocam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tekrar yükledim hocam inşallah açılır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hafif; X-bacak ve hafif duz tabanlik var.
1 yasindan sonra, HER SENE, en az: 1 ampul,Dvit3 icirmeniz sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|