|
Tik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2022 Saat 18:49 |
Hocam 32 yaşında kadınım. Senelerdir olan tiklerin var, zaman zaman geçiyor. Şuan aşırı şiddetli göz açıp kapama, kaşları yukarı kaldırma, burnumu oynatma gibi.. Çok sık olunca baş ağrısı yaptı çok fazla. Bende nöroloji bölümüne gittim bana cipralex verdi. Birde üniversite hastanesine git genetik bir durum mu diye bakılsın dedi. İlacı ne kadar kullanacağım dedim testler falan yapılsın bakarız dedi..
1. Bu ilacı içmekten başka çarem yok mu? 2. Bu genetik testinin yapılmasına gerek var mı?
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Cipralex", depresyon ilaci!!
1- Depresyon tanisi KONDU ise, kullanin.... 2- Ne "genetigi"!!! Artik iyice sacmaliyorlar. " Gilles de`La`Tourette Sendromu olsa; tikler yaninda, - Butun vucutta silkelenmeler. - Sebepsiz yere ard arda tukurmeler. - Anlamsiz sesler, homurdanmalar, kufur etmeler, duduk gibi otme sesleri cikarirdiniz. (Birde genellikle dindar ailelerde sik gorulur) Bunlar yoksa, basit "Tik" durumudur. Aksamlari 1 tablet Atarax alin ve 10 gun deneyin.
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
![]() ![]() ![]() ![]() |
Depresyon ilacı olduğunu söyledi evet. Hocam bence depresyonda değilim sadece biraz fazla kaygılıyım. Tiklerin yanında diğer saydıklarınız yok hocam. Ben o zaman atarax deniyim çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|