|
Ağzı acıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şub 2022 Saat 19:06 |
Hocam merhaba 26 aylık kızımız 3 gündür hiçbir şey yiyemiyor ağzına yemek için birşey alınca ağlamaya başlıyor ağzım acıyor diyor sadece süt içiyor az önce normal çikolata verdim yine ağladı yemeye devam edemiyor çok istemesine rağmen. Geçen akşam yemeğinde neredeyse acile gidecektik susmak bilmedi Baktığımızda birşey göremiyoruz diş çıkarıyor olabilir diyecem ama uyurken ya da ağzında birşey yokken sıkıntısı yok. Konuşturmaya çalışıyoruz dilim acıyor diyor dilini gösterdiği için fotoğraf çekip size göstermek istedim. Sütü çok seviyor normal zamanda biberonla süt içiyor gece yarım litre gündüz de bir okadar içiyor acaba diyoruz biberon dilini tahriş etmiş olabilir mi sizin fikriniz nedir çok teşekkür ederiz şimdiden.
Düzenleyen esşi - 23 Şub 2022 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gorulen yerlerde, bir yara yok. Yanak iclerine, damaga ve dil arkasina da bakin.
Soguk sut verin. Biberon, tahris etmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Şub 2022 Saat 19:45 |
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederiz cevabınız için hocam.
Yemek için ağzına ne alırsa geri çıkarıyor ağlamaya başlıyor bugün dişim demeye başladı azı dişlerinin olduğu tarafı gösteriyor yiyeceklerin temas etmesi halinde acıyor olabilir mi hocam? Dayanamayip calpol verdim bir ölçek çünkü çok üzülüyor birşey yiyemeyince belki ağrısını alır üç beş lokma yer diye düşündüm. Doktora götürmeli miyiz hocam biz birşey göremiyoruz sanki azı dişlerinin orada beyazlama var gibi geliyor ama emin olamadik dişten kaynaklı olabilir mi öneriniz nedir hocam ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut disleri cikarken bir rahatsizlik vermez!
Sadece; cikmakta olan azi disinin ustune kati gida cigneme esnasinda, basinc olursa tahris yapabilir. Soguk, sekerli sut, dondurma verin.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba ne yapacaz bilmiyoruz taneli tarhana çorbası içerken bile tanelerinin acittigini söylüyor bazen arka dişini bazen ön dişinin arkasını gösteriyor ve ağlıyor sütten başka birşey içmiyor bazen biraz yoğurt yiyor yumuşak ekmek filan kesinlikle ağzına almıyor yumuşak çikolata alıyoruz belki psikolojiktir unutur yer diye ama nafile, ağzına bakınca birşey göremiyoruz bu şekilde daha ne kadar bekleyebiliriz bilemiyoruz artık herşeye temkinli yaklaşıyor ağzına birşey almak istemiyor günde 1 litreye yakın yağlı kutu sütü alıyor ama sadece sütle olur mu beslenmesi sizce? Ya da en yakın zamanda bir doktora muayene mi etmeliyiz normal çocuk sağlığı anlar mı yoksa ağız diş doktorunun mu görmesi gerekiyor?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|