Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulağindaki sivilce
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kulağindaki sivilce

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1748
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulağindaki sivilce
    Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 07:35
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 07:36
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 07:37
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 07:42
Hocam Merhabalar umarim cok iyisinizdir 13 yasindaki kizimin iki kulağının resmini yukledim yogun ergenlik sivilcelrri var ve kulağında da böyle şeyler çıktı  cilt doktoru içmelik antibiyotik verdi size sormadan almadım sivilce uzerine basinca agrimiyor diyor birde biraz takinti yapti sanirim devamli kulak memesi ile oynayip cekiştiriyor iki sorum olacakti 
ne kullanalim uzerine bir şey surelim mi ben başta bsticon yaptim hocam birde iki gun antibiyotukli krem surdum
ikinci sorum kulak memesini cekistirmesi kulaginin o bolgedinde şekil bozukluğuna sebep olur mu 
sağolun 
iyiki varsiniz Allah sizden razi olsun 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 19:28
   " kulağında da böyle şeyler çıktı  cilt doktoru içmelik antibiyotik verdi "
Antibiyotik olarak NE verdi??
Tetra grubu ilaclar, derinin yag ifrazatini azalttiklari icin, verilebilirler.
Bunun haricinde Antibiyotik verilmesi,  CAHILLIGI gosterir. 
Bunlara sivilce DENMEZ.. 
Bunlar deri icinde kalarak sertlesmis YAG ifrazatlaridir.
Bunlarin aynisi burun derisinde de olur. (Yapisal olup, ergenlik devresinden sonra azalirlar.) Burun icin 
yapilmis olan "Yapistirma bantlari"ni kulaga da uygulayabilirsiniz. 
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2022 Saat 22:16
Çok teşekkür ederiz hocam normal antibiyotik yazmisti size dormadan almadim bile 
bu kulak cekistirme durumu hakkinda degerli fikrinizi rica ediyorum iki yağ bezeli olan kulağı memesi digerine göre danki daha aşağı doğru uzadı cekti diye mi oluyor bu konuya bir sey yapamiz lazim mi hocam 
birde tetra grubu antibiyotik şart mi hocam kullanmasak olur mu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117984
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 04:25
Oyle organlar cekilerek; sekil degisimi OLMAZ.  Olsa, dukkan sizin! 
Yoksa, "Kanca burunu" devamli yukari ittir de duzelsin.. VS. VS!!! 
Tetra bile gerekmiyor, zira Akne DEGIL!! Yag ifrazati ile ilgili. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.