|
Covid ve Sayıklama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Beril0911 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Beril0911
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2022 Saat 23:00 |
Merhaba Hocam,
4 yaş 3 aylık kızım sanırım covid oldu çünkü kreşte pozitif çıkan çok çocuk oldu. Pazartesi hafif ateş ile başladı bugün 4. Gün ateş öksürük burun akıntısı devam ediyor. Bunlar için grip önerilerinizi uyguluyorum zaten ancak beni endişelendiren gece uyurken sürekli huzursuz olması ve sayıklaması. Ateşi 37 iken bile sayıklıyor, ağlıyor sürekli rüya görüyor gibi. Yanına gittiğimde gözlerini açmıyor, uyanamıyor gibi yatakta gözleri kapalı oturup sayıklar vaziyette buluyorum bazen. Bu normal midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, ates dusurmeyin, ilac vermeyin, yatsin istirahat etsin, bol sivi gidalar verin.
Eski cavaplari da MUTLAKA OKUYUN..
|
|
![]() |
|
Beril0911 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Beril0911
Çok teşekkürler hocam dediğiniz şekilde devam ettik ateş bitti sadece hafif öksürük devam ediyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118467 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Covid hastalarini hastanelik yapan durum; Ates dusurmek ve o verilen sacma-sapan ilaclari kullanmaktir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|