|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2022 Saat 12:02 |
Dr bey Kızım 5.5 yaşında dün gece en fazla 38.8 ateşi oldu (kulaktan ölçum)
Geniz akıntısı var ve gaz oluyor karninda başka birseyi yok şuan griplerde illa burun akıntısı öksürük olmak zorunda mı? Atesin sebebi başka bir enfeksiyon mu acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok farkli Grip viruslari vardir.
Her birinin tablosu farkli olabilir. Yapilacaklar aynidir.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr bey sanki bağırsak enfeksiyonu gibi gaz oluyor özellikle yemeklerden sonra ve gün içinde çişe gittiğinde gazla beraber küçük kakalar yapti ama ishal değilhafif öksürük ve burun akıntısı var ateş orta derecede.griplerde bu kaka olaylarını etkiler mi karnı epey gaz oluyor?
Birde atesliyken sayiklama konuşma kahkaha atma normalmidir? Düzenleyen Gunes05 - 13 Şub 2022 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Domuz Gribi serisi Griplerde, sindirim sistemi bulgulari olur.
Lutfen soru sormadan evvel, biraz yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Domuz gribi olduğunu düşündüm bende ama geçen aylarda da olduğu için normal mi bilemedim yani bir yılda kaç kez domuz gribi olabilir ki?
Birde atesliyken uykuda gülme sayiklama kahkaha atma normal mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Enfeksiyoz Mononukleoz da olabiliyor.
Ilk sayfada, "Alice in Wonderland" makalemi okuyun. Lutfen, once biraz okuyun!!!!
|
|
![]() |
|
Gündüz eşime bu hastalıktan bahsettim ama makalelerinizde bulamadim adınıza tam hatırlayamadım tekrar bakacağım makalenin doktor bey teşekkürler
Domuz gribiyse enfulavir başlasak olur mu daha atesin 2. Günü 3 günden sonra fayda etmiyordu diye hatirliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|