|
Hastalık sonrası duyma problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 12:35 |
Hocam merhaba, yaklaşık bir ay önce hastalık sonrası kulakta duyma problemimiz olmuştu. Burun akıntısı ve burun kapalılığı yüzünden dedim geçer ama, akıntı durdu burnumuz da açık ama hala duyma problemi var. Kapalı olduğunda kulağına ses gelmediğini söylüyo açılınca bütün sesleri aldığını söylüyor ama Kulağını hareket ettirince açılıyo beş dakka sonra geri kapanıyor. Az önce tam açılmıştı kulağı hareket ettirdim aradan beş dakka geçti geçmedi gene duymadığını söyledi, kulağıyla oynarken çıt sesi geldi, ben dışardan duydum bu sesi ve kulağının açıldığını söyledi. Bu çıt sesi neden geldi acaba hocam, iliadin damlatsam faydası olur mu. Birde tabletiyle oynatken kulaklık çok kullanıyor onunla da ilgisi olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim hocam, iyi günler dilerim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oztaki borusu, acilip-kapaniyor. Duyulan ses, bu acilip-kapanma sesidir.
5gun Iliadin damla kullanin. Bir de, yuzunuze, sicak kompes yapin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Şub 2022 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam, başlıyorum hemen.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beş günün sonuna geldik hocam dün akşam itibariyle, ilk bir kaç gün geçmeyecek sandım, çıtlamalar devam ediyordu ama çıt lar dördüncü günün sonunda kayboldu ben beş güne tamamladım ve dün sordum duymanda bir problem var mı kulağın çıt ettti mi diye hiçbir sorunun olmadığını söyledi. Doktora git diyenlere benim doktorum var sorarım, o bana ne yapacağımı söyler diyorum ve haklı çıkıyorum. Teşekkürler hocam sağolun…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|