|
is kokusu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zelalim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: is kokusuGönderim Zamanı: 22 Oca 2022 Saat 00:33 |
|
hocam merhaba, bugün 14:30 civarı karşı dairemizde yangın çıktı. 12 aylık ikiz bebeklerimizi hemen karşı binadaki bir komşumuza götürdüm. bir de yatan hasta annem var, onu da itfaiye görevlileri çıkardı evden, ambulansta kaldı söndürme bitene kadar. yangın bizim evimize sıçramadı şükür, ancak itfaiyenin tamamen söndürmesi 1 saatten fazla sürdü. itfaiye gittikten sonra eve döndüm, 2 saat kadar havalandırdık evi tüm camları açıp. bebekleri de havalandırdıktan sonra eve getirdik. ancak binanın içinde hala is kokusu var, bina duvarları tavanları simsiyah en üst kata kadar. bu is kokusu evden de tam çıkmıyor, kapı altına kalorifer üstlerine ıslak havlu koydum ama hala genzim yanıyor hocam. burda saat şu anda 00:30.ben uyuyamıyorum. bebekler için endişelendim, ulusal zehir merkezini aradım, is kokusu zehirlemez ama tedbir amaçlı bir yakınınızda geçirin geceyi dedi bağladıkları doktor. dışarda kar var hocam, annemle beraber 6 kişiyiz, bizi ağırlayabilecek bir yakınımız da yok. kalorifer son ayarında açık, camlar da üstten açık, zehirlenme ihtimalimiz var mıdır hocam bu is kokusundan?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Oca 2022 Saat 02:20 |
|
Gecmis olsun...
Is kokusunun bir zarari olmaz. "Geceyi disarda gecirin" sacmaligina kanmayin..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|