Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - enfluvir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

enfluvir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Evhamlianne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: enfluvir
    Gönderim Zamanı: 12 Oca 2022 Saat 13:36
Merhaba Kadir Bey bugünle birlikte 3 gün 3 gecedir 5 aylık bebeğim hasta sürekli bir geniz akıntısı ve öksürük var nefes alıp verişi hiç iyi değil uyuyamıyor geceden emmeyide bıraktı sayılır ememiyor..mama vermeye çalışıyorum az birsey içiyor onuda bol balgamla birlikte kusuyor..serum fizyolojik kullanıyorum sık sık,  sıcak su buharı uyguluyorum limonata şeklinde bal limon veriyorum hiç bir değişme yok kemdimde hastalaniyorum bugün galiba geniz akıntısı başladı...bebeğimi bu şekilde hastaneye götürsek yatış ini yaparlar ateş yok hiç olmadı ama durumu iyi değil mesajlarda okumuştum enfluvir kullanmak hastalığı kısaltır diye 5 aylık bebekte enfluvir surubunu kullanabilirmi? Bu ilacı kullanabilirmiyim bebeğime kaç ml kaç gün kullanılır? Öksürmekten kusmaktan harap oldu uyurken bile öksürüyor olmadı kalkıyor uyuyamıyor sesi değişti ne yapmalıyım? 5 ay erkek bebek 8 kilo 65 cm .
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2022 Saat 17:05
https://go.4vio.com/4763uqr

Bu şekilde nefes alıp veriyor ne yapmam lazım sürekli böyle burnu nu temizliyorum öksürüyor ama hep böyle 3 gündür bu şekilde nefesi çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım 

Düzenleyen Evhamlianne - 12 Oca 2022 Saat 17:10
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118360
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2022 Saat 20:47
1-2gun daha idare edin, sonradan siradan bir Grip seklini alacak. 
Sicak buhar iyi gelir. Serum Fiz ile burun temizleyin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2022 Saat 21:03
Tamam Kadir Bey teşekkür ederim 💐
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.