|
enfluvir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2022 Saat 13:36 |
Merhaba Kadir Bey bugünle birlikte 3 gün 3 gecedir 5 aylık bebeğim hasta sürekli bir geniz akıntısı ve öksürük var nefes alıp verişi hiç iyi değil uyuyamıyor geceden emmeyide bıraktı sayılır ememiyor..mama vermeye çalışıyorum az birsey içiyor onuda bol balgamla birlikte kusuyor..serum fizyolojik kullanıyorum sık sık, sıcak su buharı uyguluyorum limonata şeklinde bal limon veriyorum hiç bir değişme yok kemdimde hastalaniyorum bugün galiba geniz akıntısı başladı...bebeğimi bu şekilde hastaneye götürsek yatış ini yaparlar ateş yok hiç olmadı ama durumu iyi değil mesajlarda okumuştum enfluvir kullanmak hastalığı kısaltır diye 5 aylık bebekte enfluvir surubunu kullanabilirmi? Bu ilacı kullanabilirmiyim bebeğime kaç ml kaç gün kullanılır? Öksürmekten kusmaktan harap oldu uyurken bile öksürüyor olmadı kalkıyor uyuyamıyor sesi değişti ne yapmalıyım? 5 ay erkek bebek 8 kilo 65 cm .
|
|
![]() |
|
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
![]() ![]() ![]() ![]() |
https://go.4vio.com/4763uqr
Bu şekilde nefes alıp veriyor ne yapmam lazım sürekli böyle burnu nu temizliyorum öksürüyor ama hep böyle 3 gündür bu şekilde nefesi çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım Düzenleyen Evhamlianne - 12 Oca 2022 Saat 17:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2gun daha idare edin, sonradan siradan bir Grip seklini alacak.
Sicak buhar iyi gelir. Serum Fiz ile burun temizleyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Tamam Kadir Bey teşekkür ederim 💐
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|