|
Anne sütü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ebrudayan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ebrudayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2022 Saat 00:07 |
Hocam merhabalar sizin tavsiyelerinizle büyüttüğüm ikinci kızım şuan tam 6 ayını doldurdu. Doğum kilosu 3760 şuanda 8200. Değerlendirmenizi rica ediyorum. Sadece anne sütü aldı. Hedefim hep anne sütü ile ilerlemek biliyorumki 2 yaşına kadar anne sütü ile beslenebilir. O sebeple ek gıdaya kafa yormuyorum. Ama şöyle bir durum var, mesela elimdeki şeye saldırıyor su teklif ediyorum hemen içiyor bazen tok karnı biliyorum yine teklif ediyorum içiyor. Bi yazınızda okudum gece sık uyanmaları kuruluktan kaynaklı susadığı için demiştiniz çok doğu evimiz bazen fazla sıcak oluyor ve aşırı kuruluk oluyor ıslak bişeyler koyarak çözmeye çalışıyorum ama olmuyor. Sonuç olarak ağzına ne versem yiyor minik tadımlarda ve dahasını ağlayarak istiyor. Sütüm yetmiyormu diye tedirgin oluyorum. Ama sütümün olduğunu biliyorum. Ne yapmam gerekir. Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 aydan sonra ne isterse yer, yeter ki; sut miktarinda (en az 600ml) azalma olmasin.
Anne sutune devam edin, yetmedigini dusundugunuzde, "kutu sutu" (marka onemli degil) teklif edin. Vereceginiz sut, SOGUK olsun ve 100ml'ye 2 kesme sekeri kadar seker ilave edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|