|
corasprin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 13:18 |
hocam uzun sure korasprin kullanmak zararli mi sole ki ben korona 8 ay once gecridigimden beri kullaniyorum .. cok yakin bi tanidigi bayan pihti dan vefat etti..koraniyi cok hafif gecirmisti oysaki ...koranadan dediler 38 yasindaydi cocuk esi aliesi peridan oldu atamiyorum bu pskoljiyi ustumden ustune ustluk korana donemimden beri ara ara geln durp dururken tam sol gogsume bi bicak batiyor hissi var eger o gun corasprin kullanmadysm heralde olucem moduna giriyorum ..simdi yeniden asi olucam ve yine duzenli kullanirim sanirim .. kalp doktarina baktirdim kalbimle ilgli bisy cikmadi hersy norml tum kan tahlilerim de normal aslinda ama kalp doktru bn korona geciren hastalarima 1 yil corasprini oneriyorum demisti ... yine de sizn fikriniz ne kullansam saglik acisindan zarari olur mu bi sole 4 5 ay daha? yani vucud bu sfer de corasprine alisir kullanmassam pihti yapmaya kalkar mi ?vucudun duzenini bozuyormuyumdur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 seneyi askin sureden beri; her gun 1 tane Koraspirin kullaniyorum.. Bir zarari yok.
|
|
![]() |
|
esmanurr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|