|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2021 Saat 16:24 |
hocam 8 gündür demir ilaçları kullanıyorum...ilk günler bir sorun yoktu ama 4 gündür tuvalete çıkamıyorum.. zaten kabızlık problemi olan biriyim...(hem 2-3 günde bir ve top top) ilacın da yan etkilerinden biri kabızlık... çok huzursuzluk yaratıyor.. içime fenalık geliyor. ne yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Farkli Demir ilaci kullanin.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 794 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam daha önce farklı demir ilaçları denedik...ama hiç faydası olmadı. bu kullandığım işe yaradığı için ben istedim doktordan...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HGB: 10 g/dL'nin altinda ise ilac kullanin.. 12g/dl nin altinda ise, etli gidalari arttirin.
|
|
![]() |
|
Hgb 7 hocam... demir ilacı kullanmaya başladım.... hocam bir de bir şey soracaktım... demir ilacı kullananlar çay kahve içmesin diyorlar.. doktor bana bir şey demedi ama herkes diyor.... çayı sadece sabah çokk çok açık içiyorum... kimse çay olduğuna inanmıyor...hocam günde 1 tane türk kahvesi içmek de demir emilimini azaltır mı... içilebilir mi?
Düzenleyen leyli - 28 Ara 2021 Saat 16:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agizdan alinan Demir ilaci dokunuyorsa, IGNE seklinde alabilirsiniz.
Turk doktorlari, demir ignelerinin hesabini yapip recete etmekten acizdirler. Bu sebeple, kilonuzu, ve aldiginiz demir )igne) ilacinin adini ve icindeki demir miktarini bana yazin.
|
|
![]() |
|
yaşım 46... kilom 48... ferro sanol duodenal 100 mg kapsül...ilacı 9 gündür kullanıyorum..şuan dokunmuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devam edin. Alamadiginizda, yenilenmis bilgilerle bana yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|