|
Diş macunu ve dentiflour |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2021 Saat 13:03 |
Merhaba hocam. Öncelikle yeni yıl size ve ailenize sağlık ve mutluluk getirsin. İyi ki varsınız...
Kızım 8.5 yaşında 35 kg 138 cm. Dentiflour başlayacağım dişlerini sabah ve akşam düzenli fırçalıyor. 1) Günde 3 adet vereceğim değil mi? Çiğnemek istemezse Su içinde eritip verebilr miyim? 2) Kızım evdeki diş macunlarını çoğu zaman gizli gizli az da olsa yiyor. Bir de şimdi dentiflour başlayacağım bir sorun olmaz değil mi hocam? Sevgiler...
Düzenleyen kader - 26 Ara 2021 Saat 13:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esasinda, Dentifluor 0.25, 4 yasindan sonra 4 adet verilir. Dislerini muntazam fircalayanlarda, o yuzden 3'e
indiriyorum. Dis macunu yemesi hos bir durum degil. Vazgecirin.
|
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam, teşekkür ederim. Üzerine düşmeden macunları saklayarak vazgeçirmeye çalışıyorum fakat pek başarılı olamadım.
Düzenleyen kader - 26 Ara 2021 Saat 22:01 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|