|
Bebek kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2021 Saat 19:39 |
Kadir bey merhaba oğlum 2,5 aylık dediğiniz gibi çok emdiğinde ara ara kusuyor. Fakat şşmdiye kadar farklı zamanlarda 3-4kere çok aşırı hortumdan akar gibi tamamen sıvı kustu (peynir kesipi gibi DEĞİL tamamen sıvı)
Bu da emmeyle mi alakalıdır diğer kusmaları gibi? 2,5 aylık erkek doğum 3700 İki ay kontrolünde 6200 kg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, bilhassa COK miktarda verildiginde (emzirildiginde), bu sekil kusmalar olur. Bu aylardaki bir bebek,
EN FAZLA 180ml alir. Ilk sayfada Yazarlar kismindaki makalelerime bir goz atin.. Bunlari hep anlattim.
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepsini yıllar önce okudum kadir bey hala okuyorum teşekkürler. Fakat sadece emzirdiğin için ml ölçemiyorum. Dediğiniz gibi kakası altın sarısı Kakası yeşil olmadığı için fazla emmekten olduğuna emin olamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117676 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir memede 10 dakikadan fazla tutmayin.
Hastalik olsa, kilo kaybi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|