|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nuriye ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ara 2021 Saat 16:00 |
Kadir Bey sağlıklı huzurlu mutlu çalışmalar.
2 oğlumu da ilaç kullanmadan sadece sizin söylediklerinizi yaparak büyüttüm. Çok değerli bilgilerinizi bizlerle paylaştığınız ve bizleri yanlış bilgilerden koruduğunuz için çok teşekkür ederim.. Ben 43 yaşındayım. Kış aylarında duş aldığım zaman ufacık bir soğuk alsam kulaklarım tıkanıyor. Ağrı sızı olmuyor sadece kulaklarımın içinde kocaman bir balon varmış gibi hissediyorum ve duyma hissim azalıyor.Doktora gitmek istemiyorum bir haftadır bu hissi yaşıyorum. Ne yapabilirim. Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tukrugunuzu yuttugunuzda, her iki kulak icinde, bir "citirti" sesi geliyorsa, Oztaki borulari acik demektir. Bir
sey yapmaniz gerekmez... Duyulmuyorsa, Iliadin damla, gunde:2x4 damla sirt ustu yatar durumda 3 gun uygulayin.
|
|
![]() |
|
Nuriye ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey
Mutlu sağlıklı huzurlu çalışmalar. Dediğiniz gibi iliadin damlayı kullandım. Ama kulaklarımda ki bu his gitmeyince bugün KBB uzmanına gittim. Önce kulağıma hava gibi bişiyle açmaya çalıştı. Olmayınca kulağımı yıkadı ama yine olmadı:) Yani kulağımdaki o balon hissi geçmedi ve dr yanıbaşımda olmasına rağmen dediklerini duymakta zorlandım. Son olarak Serumex adlı damlayı verdi. Ameliyata gideceği için kulağıma damlatamadı. 3 gün günde 3 defa damlat çarşamba gel kulağı iyice yıkıyalım dedi. Kulağımdaki pislikler zara yapışmış. Size sormadan hiçbirşey yapmak ve kullanmak istemiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kir varsa, temizlenmesi sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|