|
Bronşit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2021 Saat 14:48 |
Hocam Merhaba,
Kızım 4,5 yaşında bronşit oldu. Ciğerde hırıltı ver. 1 gün 38,7 ye kadar çıkan ateş oldu ateş düşürücü vermedik ve düştü. Balgam( sarı yeşil arası bir renkte) var ve ciğerden gelen hırıltı var. Doktorumuz bronşit dedi. Viral kendiliğinde geçmesini bekliyoruz, ilaçsız. Sıkışırsa ventolin uygularsınız tedavi etmez sadece rahatlatır anlık dedi. 1 ay ara ile 2 bronşit. Hocam sorularım şunlar: 1. Bronşit için sıcak su buharı, cold mix, burnu serum fizyolojik + iliadin ile açmak dışında yapılacak birsey var mı? 2. Çok hızlı bronşit oluyor. 1 ay önce oldu akciğer enfeksiyonu geçirdi. Tam olarak 2 hafta önce iyileşti. Sadece 3 gün kreşe gitti ve hemen tekrar oldu. İlk hastalık geçmemiş olabilir mi? Yoksa artık ciğerlerinde hassasiyet mi oluştu. Hemen etkileniyor? 3. Doktorumuz bir çocuk ventolini 2 den fazla yıl içinde kullanma ihtiyacı duyuyorsa alerji doktoru görmeli dedi. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala ogrenemedinizmi???? BU AHMAK Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler! Hepsine; ya Astim, ya
Bronsit, veya simdilerde oldugu gibi Zaturre derler. Sakin bu ahmaklara kanmayin. Sadece benim grip icin anlattiklarimi uygulayin. Gittiginiz doktorlarin tamami SAHTEKAR! Hicbirine inanmayin.
|
|
![]() |
|
Ben_im ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, sizin kitabınızdan da baktım. Ben de grip olabilir diye düşünmüştüm. Özellikle sordum. Gripte Ateş 1 günde geçmez ve daha yüksek olur dedi. Sizin kitabınızda da öksürüklü hastalıklar ile ilgili tabloda bronşit olarak çıkıyordu. O sebeple söylediği kafama yatmıştı. Burun tıkalı, balgam var ve ciğerden hırıltı geliyor. Bronşit için yapılacaklar grip ile aynı mı? Tekrarlanmaması için ye tavsiye edersiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, ayni.
Butun "GRIP" denilen hastalilarin tamami; Influenze virusu gibi 3-5gun ates yapmazlar! Grip arazlari yapan bir suru viruslar vardir. Bilhassa Rhinoviruslar 1-2gun ates yaparlar veya HIC yapmazlar! Turk doktorlari viruslari hic bilmezler, zira hicbir Tip Fakultesinde, Viruslar anlatilmaz, zaten anlatabilecek bilgiye sahip, Prof.da yoktur. O yuzden, asla Grip teshis edemezler, hepsine Astim, Bronsit veya Zaturre derler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|