Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Neden bu kadar ilac
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Neden bu kadar ilac

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayten1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayten1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Neden bu kadar ilac
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2021 Saat 13:31
hocam emziren 33 yaşında kadınım 1araliktan geçip tekrar gelen boğaz ağrım öksürük balgam ses catallasmasi ve üşüme var baş ağrısı da hep eşlik etdi halsizlik le beraber bu gün çok siddetlenince usumem ve baş ağrım acile gittim çocuğa bakmak için gücüm olsun diye boğazım dışında hiç bir muayine yapmadan bana bunları yazmış eşim almış eczaneden bana kalsa almazdım ne bunlar hocam içinde sadece sonu cold ile biteni icmememizi önerdiği izi biliyorum
Yukarı Dön
Evhamlianne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evhamlianne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2021 Saat 13:37
Geçmiş olsun çok özür dilerim ama resimi nasıl yukluyorsunuz ben beceremiyorum bir türlü tekrar özür dilerim 
Yukarı Dön
Ayten1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayten1 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2021 Saat 14:26
Hocam ateşim de çıktı 38.6
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2021 Saat 21:18
SAKIN, verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin! 
Ya cok cahil, ya da sarlatanin onde gideni! 
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efthalia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2021 Saat 20:23

Düzenleyen efthalia - 21 Ara 2021 Saat 20:25
Yukarı Dön
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı efthalia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2021 Saat 20:24
Orjinalini yazan: Evhamlianne Evhamlianne Yazdı:

Geçmiş olsun çok özür dilerim ama resimi nasıl yukluyorsunuz ben beceremiyorum bir türlü tekrar özür dilerim 

Merhaba. Sorunuzu görünce ben cevaplayım dedim.
https://www.hizliresim.com/ Bu adrese girin. Orada hemen resim yükleme alanı gelecek. Oraya eklemek istediğiniz resmi yükleyin. Yükleme tamamlanınca 3 tane bağlantı adresi veriyor site size. 
En alttaki Forumlar:bbcode yazan kısımdaki adresi kopyalayıp, doktor beye mesaj yazdığımız alana yapıştırırsanız resim ekranda direkt olarak gözükecektir. 
Yukarı Dön
efthalia Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı efthalia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2021 Saat 20:55
Orjinalini yazan: Evhamlianne Evhamlianne Yazdı:

Orjinalini yazan: efthalia efthalia Yazdı:

[QUOTE=Evhamlianne]Geçmiş olsun çok özür dilerim ama resimi nasıl yukluyorsunuz ben beceremiyorum bir türlü tekrar özür dilerim 

Merhaba. Sorunuzu görünce ben cevaplayım dedim.
https://www.hizliresim.com/ Bu adrese girin. Orada hemen resim yükleme alanı gelecek. Oraya eklemek istediğiniz resmi yükleyin. Yükleme tamamlanınca 3 tane bağlantı adresi veriyor site size. 
En alttaki Forumlar:bbcode yazan kısımdaki adresi kopyalayıp, doktor beye mesaj yazdığımız alana yapıştırırsanız resim ekranda direkt olarak gözükecektir.

Çok teşekkür ederim bir türlü beceremedim yüklemeyi kimsede yardımcı olmadı çok teşekkürler 💐💐💐

Rica ederim ne demek. Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.