|
Kendim için lenf bezi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Demet Rüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2021 Saat 15:43 |
![]() |
|
Demet Rüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi gunler sizleri bir konuyla ilgili rahatsiz ediyorum kusura bakmayın. Hocam ben göğusun yan tarafindan bir batma ve acıyla dün ultrasyon çektirdim onemsiz bir sey olduğunu söyledi sag koltuk altinda reaktif lenf bezinin olduğunu nodül olduğunu boyunda köprücük kemiklerinde buyumis lenf bezlerim var kasıkta da aynı şekilde. Sol koltuk alti icin ise 2 defa bakti sıkıntılı görüyorum bu kadar buyuk beklemiyorum dedi takip edicez dedi ve dahiliye doktoruna sevk etti ben hic agri felan hissetmiyorum acı da hissetmiyorum sadece muaneden sonra ufak bir ağrı oldu zayifladin mi dedi 20 kiloya yakın kilo verdim dedim sigara kullanıyor musun evet dedim benim ilac verme gibi bir yetkim yok en kisa zaman da doktora gidiceksin dedi ben de sizin kiymetli görüşünüzü almak istedim hocam bu durumda ne yapabilirim 2 aya yakin bir öksürük oldu ben de ama suan geçti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Herkeste olan, Lenf bezleri!
Bunlarla ugrasmayin, Meme kanseri icin, meme muayenesi nasil yapilir esas onu ogrenin. Kendi doktorunuz olun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Demet Rüzgar
Hocam iyi aksamalr kusura bakmayın sizleri rahatsiz ediyorum . Bugun doktora gittim ultrasyon çeken doktor kan hastalığı olabilir dedi sonra özel hastaneye gittimmuane oldum benim sıkıntım koltuk altidaymis ama ozel hastane ki doktor sadece kasinlara bakti kasiklarda ki reaktif çıktı daha koltuk altina bakmadı şuan bu durum söz konusu değil dedi ama hocam anlamadım şu ewet kan değerlerim düşük ama hatta sonucları size atmıştım siz herkeste olan bir demiştiniz ama diger doktor kan hastalığı var deyince çok korktum ağrın da olmaz belli kilo da kaybetmissin yuzunde solgun dedi orasi da ozel hastaneydi ama ultrasyonda ki doktor kafami cok karıştırdı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Kan Sayimi" sonuclarini bana gonderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|