Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim için lenf bezi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim için lenf bezi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Demet Rüzgar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Demet Rüzgar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim için lenf bezi
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2021 Saat 15:43
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Demet Rüzgar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2021 Saat 15:49
Hocam iyi gunler sizleri bir konuyla ilgili rahatsiz ediyorum kusura bakmayın. Hocam ben göğusun yan tarafindan bir batma ve acıyla dün ultrasyon çektirdim onemsiz bir sey olduğunu söyledi sag koltuk altinda reaktif lenf bezinin olduğunu nodül olduğunu boyunda köprücük kemiklerinde buyumis lenf bezlerim var kasıkta da aynı şekilde. Sol koltuk alti icin ise 2 defa bakti sıkıntılı görüyorum bu kadar buyuk beklemiyorum dedi takip edicez dedi ve dahiliye doktoruna sevk etti ben hic agri felan hissetmiyorum acı da hissetmiyorum sadece muaneden sonra ufak bir ağrı oldu zayifladin mi dedi 20 kiloya yakın kilo verdim dedim sigara kullanıyor musun evet dedim benim ilac verme gibi bir yetkim yok en kisa zaman da doktora gidiceksin dedi ben de sizin kiymetli görüşünüzü almak istedim hocam bu durumda ne yapabilirim 2 aya yakin bir öksürük oldu ben de ama suan geçti 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120093
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2021 Saat 19:38
Herkeste olan, Lenf bezleri! 
Bunlarla ugrasmayin, Meme kanseri icin, meme muayenesi nasil yapilir esas onu ogrenin. Kendi doktorunuz olun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Demet Rüzgar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 17:25
Hocam iyi aksamalr kusura bakmayın sizleri rahatsiz ediyorum . Bugun doktora gittim ultrasyon çeken doktor kan hastalığı olabilir dedi sonra özel hastaneye gittimmuane oldum benim sıkıntım koltuk altidaymis ama ozel hastane ki doktor sadece kasinlara bakti kasiklarda ki reaktif çıktı daha koltuk altina bakmadı şuan bu durum söz konusu değil dedi ama  hocam anlamadım şu ewet kan değerlerim düşük ama hatta sonucları size atmıştım siz herkeste olan bir demiştiniz ama diger doktor kan hastalığı var deyince çok korktum ağrın da  olmaz belli kilo da kaybetmissin yuzunde solgun dedi orasi da ozel hastaneydi ama ultrasyonda ki doktor kafami cok karıştırdı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120093
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2021 Saat 19:11
"Kan Sayimi" sonuclarini bana gonderin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.