|
İshal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sharia ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2021 Saat 10:38 |
Kadir bey merhaba,
Oğlum geçen hafta 38,4 ateş ile birlikte , mide bulantısı ve ishal başladı. Şuan ateş yok ancak bulantı ve ishal devam ediyor. Doktorunuz tasectan reflor önerdi. Tasectanı bulamadığımız için eczanede veremedik refloru veriyorum ancak ishal devam ediyor. Forumda araştırdım ishal eğer dizanteri sebebiyle değilse ilaç önermiyorsunuz ama tasectan ile ilgili birşey göremedim. Size katılıyorum çocuğun vücut dengesini bozmadan hastalıkları izlemek mantıklı.. haftalardır geçmeyen seyrekte olsa öksürüğü var burun akıntısıda devam ediyor ishal katıldı birde… belli ki çocuğun vücudunda mikrop var onu birşekilde atmaya çalışıyor Bu durumda öneriniz nedir ne vermeli çocuğa.. çok teşekkürler abd den sizi sürekli rahatsız eden hastalarınıza usanmadan cevap yazıyorsunuz.. keşke sizin gibi doktorların sayısı çok olsaydı…
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne marka olursa olsun, Probiyotik urunler SADECE; Antibiyotiklerin sebep oldugu ishallerde kullanilir..Bunun
haricinde verilirse, fayda yerine; siskinlik, gaz sikintisi verir. SAKIN Turk doktorlara inanmayin. Ilaclarin ne zaman, nasil ve hatta ne dozda verileceklerini bile bilmezler. Turk doktorlarinin bu Probiyotikleri cok sevmelerinin sebebi; "rusvete" cok yatkin olmalari ve devamli yeni Firmalarin, yeni Probiyotiklerin piyasaya cikarmalari, bu rusvet zinciri ile urunlerini bol miktarlarda, gereksiz yere olsa bile satabilmeleri sebebi iledir. Bu gereksiz ilaclarla; aileler gereksiz masraflara sokulmus, Devletin yiginla kit Dovizi bile bunlar icin heba olmus, Turk doktorlarinin umurlarinda bile degildir. Onlara 2 tukenmez kalem verin, istediginiz ilaci yazarlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|