|
Grip 11 aylık bricanyl |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yimi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2021 Saat 16:50 |
Merhaba hocam
Bebeğimin 4 gün önce ateşi çıktı 39 a yaklaşınca ateş düşürücü verdim ateşi düştü ertesi gün de ateşi olmadı ama hastalık belirtileri başlamıştı. Gece sürekli uyandı sanki nefes alamıyormuş gibi boğazında balgam var gibiydi. Burnu akmaya başladı ve öksürmeye çalışırken kustu biraz şeffaf balgam da vardı. Ateş 38 e çıkmadan hafif seyirde devam ediyor bazen de ateşi olmuyor. Öksürük kuru gibi ama öğürtüyor kusuyor bazen balgam mı atmaya çalışıyor? Bugün doktora gittik. Ağır grip geçirdiğini söyledi. Anne sütü, bol sıvı tavuk suyuna çorba, ballı ıhlamur vermemi buhar banyosu yapmamı, soğuk odada yatırmamı söyledi. Buraya kadar hepsi mantıklı geldi ama bricanyl şurup yazdı içirmeli miyim siz gripte tavsiye etmiyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca kulakta sıvı birikmiş dedi. Ben şırınga ile basınçla burnunu yıkıyorum açılsın diye o mu etkiledi acaba ? Ayrıca iliadin yetişkinler için olan sprey formu da pediyatrik olan damla formu da var, kullanmalı mıyım ? Şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin; Bricanyl kullanmayin.
Sakin; Turk doktor uydurmasi olan; "Kulakta sivi birikmis" salakca sahtekarliklara inanmayin. Tedavi gerektiren bir durum olsa, Kulak agrisi OLUR! Yazilarimi mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
Yimi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki iliadin kullanmalı mıyım ? Sprey ve oediyatrik damla formu da var elimde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin damlayi; daima "Kulak agrisi" oldugunda kullanin..
Burun tikanikligi icin; sprey veya damla olmasi farketmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|