Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - d vitamini
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

d vitamini

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 353
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: d vitamini
    Gönderim Zamanı: 12 Kas 2021 Saat 21:42
hocam 39 yaşında bayanım haziran ayında yaptırdığım tahlilde d vitamini 16 idi. temmuz ve ağustos ayında 1 er ampul d vitamini içtim.29 eylülde tekrar tahlil yaptırdım d vitamini 57 oldu. şimdi tekrar içmem gerekir mi.

çocuklara senede 1 defa 1 ampul d vitamini veriyorum tahlil yaptırmadım tekrar verebilirmiyim.9 yaşındaki oğlum vitagil içiyor d vitamini 10mcg yazıyor 1 ampul d vitamini içirsem zararı olur mu?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2021 Saat 01:52
D vitamin seviyesi, 50-100 arasi ideal olandir. 150 ustu zehirlenme riski baslar. Siz her sene 1 ampul icin.
Cocuklarda, her sene 1 ampul vermeniz yeterlidir. Bir imkan olursa, D vitaminlerini olcturun. 
Yukarı Dön
MRTECVT Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 353
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MRTECVT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 20:54
[QUOTE=MRTECVT]hocam 39 yaşında bayanım haziran ayında yaptırdığım tahlilde d vitamini 16 idi. temmuz ve ağustos ayında 1 er ampul d vitamini içtim.29 eylülde tekrar tahlil yaptırdım d vitamini 57 oldu. şimdi tekrar içmem gerekir mi.

Hocam bu ay tahlil yaptırdım d vitamini 25 e düşmüş. 4 ayda 57 den 25 e düşmesi normal mi?? D_Colefor haftada 1 kapsül içebilirsiniz dedi. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2022 Saat 21:03
  "  D_Colefor haftada 1 kapsül içebilirsiniz dedi. "
Der... Derler!! Piyasadaki EN pahali D vitamini.
Siz hic bu pustlarin, hastalarina uc kurusluk Dvit3 ampul verdiklerini gordunuz mu??
Kisin; 4 ayda bir,1 ampul Dvit3 icin.  Yazin gunes gorebiliyorsaniz, almayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.