|
d vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2021 Saat 21:42 |
hocam 39 yaşında bayanım haziran ayında yaptırdığım tahlilde d vitamini 16 idi. temmuz ve ağustos ayında 1 er ampul d vitamini içtim.29 eylülde tekrar tahlil yaptırdım d vitamini 57 oldu. şimdi tekrar içmem gerekir mi.
çocuklara senede 1 defa 1 ampul d vitamini veriyorum tahlil yaptırmadım tekrar verebilirmiyim.9 yaşındaki oğlum vitagil içiyor d vitamini 10mcg yazıyor 1 ampul d vitamini içirsem zararı olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamin seviyesi, 50-100 arasi ideal olandir. 150 ustu zehirlenme riski baslar. Siz her sene 1 ampul icin.
Cocuklarda, her sene 1 ampul vermeniz yeterlidir. Bir imkan olursa, D vitaminlerini olcturun.
|
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=MRTECVT]hocam 39 yaşında bayanım haziran ayında yaptırdığım tahlilde d vitamini 16 idi. temmuz ve ağustos ayında 1 er ampul d vitamini içtim.29 eylülde tekrar tahlil yaptırdım d vitamini 57 oldu. şimdi tekrar içmem gerekir mi.
Hocam bu ay tahlil yaptırdım d vitamini 25 e düşmüş. 4 ayda 57 den 25 e düşmesi normal mi?? D_Colefor haftada 1 kapsül içebilirsiniz dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119151 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" D_Colefor haftada 1 kapsül içebilirsiniz dedi. "
Der... Derler!! Piyasadaki EN pahali D vitamini. Siz hic bu pustlarin, hastalarina uc kurusluk Dvit3 ampul verdiklerini gordunuz mu?? Kisin; 4 ayda bir,1 ampul Dvit3 icin. Yazin gunes gorebiliyorsaniz, almayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|