|
Kaka yaparken zorlanma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Halek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kaka yaparken zorlanmaGönderim Zamanı: 12 Kas 2021 Saat 18:28 |
|
Hocam bebegim icin de danismak istedim. 1 yasinda erkek, birseyler yedirmeye yeni basladim.anne sutu aliyordu sadece. İki gundur kaka yaparken agliyor.cika cika siki bir yumru kaka cikiyor. Verdigim seyler, yogurda az yulaf, sutle balkabagi, irmikli hurmali sutlu muhallaebi ve mercimek corbasi.su neredeyse hic istemiyor, her firsatta anne sutu devam.bu gecici midir yoksa verdigim seylerde mi bir terslik var? Bayagi agliyor kaka yapacakken.
Düzenleyen Halek - 12 Kas 2021 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2021 Saat 20:02 |
|
Anne sutu varsa, SON DAMLASINA kadar anne sutu verilir.
BU sacma sapan; "Yulaf, balkabagi, irmik, Hurma, Mercimek" NE ALAKA! Bunlarin hicbiri 1 yas cocuk gidasi degildir. Bu sacma sapan tuzaklara duserseniz, sizi her ay doktor/diyetisyen gitmeye mecbur birakirlar. Eskiden uyguladiklari; Sebze Corbasi sacmaligi aciga ciktigi icin, artik boyle salakca gidalarla ugrasiyorlar. Anne sutunden yer kalirsa, ONCE "Kutu sutlerine" baslayin. Sute alistiktan sonra, kahvalti, yogurt ve sut ile hazirlanmis muhallebi verilecek. Bunlardan sonra, yer kaliyorsa; Acisiz tarhana corbasi, suzme mercimek (besamel soslu), Yayla corbalarini verin. Bunlardan sonra da, kiymali sebeze yemeklerini catal ezmesi yapip, yogurt ilave edip verin. SAKIN cocuk beslenmesi icin ona buna para odemeyin! Siz yemek yapmasini hic bilmeyen Amerikali bir anne degilsiniz.... |
|
![]() |
|
Halek
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2021 Saat 20:18 |
|
Hocam, bebegim prematureydi ve basindan beri size danisarak ilerliyorum.hic doktora goturmuyorum.az da olsa kilo aldigi surece anne sutuyle devam ettim.bir iki aydir kilo almayinca dediklerinizi yapmaya basladim.kutu sutu kesinlikle icmiyor.biberon almiyor.bardaktan icmiyor.su bile icireniyorum.ben de sutun icine irmik, balkabagi ,yulaf gibi aklimca hafif ve besleyici olacagini dusundugum seyler ekleyerek denemeye devam ettim.hatta yeni yeni biraz yiyor.asla onlari da yemiyrdu, size de aglayacak halde yazmisimdir bunu.bublarin 14 ay icin uygun olmadigini hic dusunemedim. Kahvalti da yemiyor, yumurta bir ufak verirsem agzina ikincisini asla almiyor.ne yapacagimi sasirdim inanin.yeni yeni mercimek corbasi tarhana corbasi ve dedigim seyleri yer gibi oldu, seviniyordum ben de. :(
Düzenleyen Halek - 12 Kas 2021 Saat 20:29 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|