|
Geçmeyen grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2021 Saat 11:54 |
İyi günler Kadir Bey..benim 2 ay 20 günlük erkek bebeğim var 4 kilo olarak 39.haftamda sezaryan ile doğum yaptım taburcu olduktan bir gün sonra gece ateşi 38 i geçince gündüzüne dahada yükselince hastaneye geri döndük tabi yenidogan da ateş olunca yoğun bakım ünitesi ne aldılar enfeksiyon kapmış değerleri yüksekti 8 gün sonra iyileşti hersey normale döndü ama tabi antibiyotik aldığı için benden aldığı bagisiklik falan kalmadı..45 günlük iken salya sümük hasta olduk ateş yoktu çabuk atlattık. 2 aylık iken ablamız 8 yaşında sizinle büyüttüm onu okuldan grip getirdi tabiki bebeğim de grip oldu 20 gündür geçmiyor sadece serum fizyolojik kullanıyorum sık sık birde otri bebeyle temizliyorum ama geçmiyor bugün oksurmeye başladı tuhaf öksürüyor ciğerlerine inerse 20 iğne olur demişti doktoru korkuyorum ne yapmalıyım daha çok küçük bal limon veremem ne yapacağım yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir bebekte, dogduktan 1 gun sonra olan ates, ASLA Enfeksiyona bagli degildir.... O goren doktorlar kerizin
onde gidenleri oldugu icin, yeni dogan bebeklerde: (ilk 3 gun icinde) WBC:9.0-35.0 araliginda oldugunu bilmezler.. Veya biliyorsa da, islerine gelmez!! Ilk 3 gun olan atesler; daha ziyade, asiri sicak tutulmaya veya az su icmesine(beslenmesine) baglidir. Sizi baya IYI dolandirmislar! Niye bana sormadiniz veya yazilarimi okumadiniz? Neyse, en azindan bunu okuyan diger uyler icin ciddi bir uyari olur. Gripler, oyle (bakteriel hastaliklar gibi) 3-5 gunde gecmezler.. En az 2-3 hafta surerler. Serum Fiz.'e devam, ara ara buharli sicak banyolar da iyi gelir. Allerji, Oksuruk veya Grip ilaclari kullanirsaniz, Akcigerlere iner!
|
|
![]() |
|
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Cevabınız için teşekkürler her zamanki gibi yine soruma cevap verdiniz çok çok teşekkür ederim.. bilmiyordum hep bana dediler ki yenidoğan ilk 3 ay ateş demek hastaneye yatış demektir diye bizde korktuk ne dedilerse yaptık boşu boşuna günlerce ağladım ayrı kaldım hastalandım ayağa kalkamadım yavrumun canı çok yandı benden ayrı kaldı.. balgamli öksürüyor boğazında ve burnunda şimdi ciğerine inmesinden çok korkuyorum hiçbir ilaç vermiyorum doktora kötürmeye korkuyorum hangi ilaç firmasının aferimini alacaklar hastaneye yaranacaklar diye..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ohooooo,
Hastaneden; performans veya komisyon. Ilac firmalarindan; Avantalar. Labratuvarlardan; komisyon. Ilk defa "Tip Ahlaki" Kenan Evren zamaninda bozulmaya baslamisti, son 10 seneden beri de sacma- sapan Saglik reformlari ile "Tuy diktiler"!!! Sonuc ortada. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
İlk defa özel bir hastanede iyi bir çocuk doktoru bulmuştum seviniyordum durduk yere ilaç yazmiyordu 8 yaşında kızımı 10 gündür karin karın ağrısı ve kurmasını ilaç yazmadan tahlil yapmadan yatış yaptırmadan ve en önemlisi muhteşem serumla şov yapmadan sadece probiyotik yazarak iyilestirmisti ve beskenmesini düzenlemişti hepsi bu biz şok olmuştuk tabi sonuç hastane işine son vermiş şaşırmadık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Merhabalar Kadir Bey ayın 17 sinde 3 aylık olacak oğlum 1 aydır yeniden yeniden tekrarlayan griple uğraşıyor evet 1 aydır grip serum fizyolojik buhar otri bebe ile burun temizliği yapıyorum sık sık emdirmeye çalışıyorum oğlum meme artı mama olarak besleniyor sütüm yetersiz kalıyor gündüzleri gece mama yok sadece anne sütü sorum şu 20 gündür kaka rengi yeşil bazen sümüksu bazen normal ama rengi yeşil gribe mi bağlı neden geçmiyor ben süt arttırıcı diye solgar kullanıyordum günde 6 kez arttırmıştıda ama renk değişikliğinin sebebidir diye yuksek B 12 var çünkü bıraktım iki haftadır ama yine aynı sebebi nedir ne yapmalıyım bilemedim birde kan ilacı başladı doktor LipoFix damla ve 2 aydır BiGaia 3 aydır da coledan D3 kullanıyorum cevabınızı bekliyorum lütfen sizin yazacağınız her kelime benim için çok değerli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bir diğer sorum ise sünnet ile ilgili ayın 17 sinde 3 aylık olacak bizde erken sünnet ettirmek istiyoruz çünkü pipi ucu çok dar küçükken daha çabuk iyileşir diye sorum su bebeğim doğduğunda kalbinde 2 delik vardı ve kapanmamış 1.delik 1.ayin sonunda kapandı 2.delik ise 2. Ay kontrolünde kapanmamış ama küçülmüş 2 ay sonraya randevu verdi kardiyolog bu sorun sünnet için engelmi sizce
Oğlumun boyu 2 ay 8 günlük iken 59 kilosu ise 6 kg di 3. Ay kontrolü yaklaşıyor o zaman ölçümleri tekrar yazarım size cevabınızı bekliyorum sizden başka çocuk doktoruna güvenmiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Yesil kaka: Cok yedigi icin oluyor, beslenme aralarini ACIN!
2- Anne karnindaki bebeklerde, kalp farkli calisir! Akciger dolasimi olmadigi icin, iki ayri "delik" sayesinde, dolasim olur. Dogduktan sonra; Bu iki "shunt";(Foramen Ovale ve Ductus Botalli) zamanla kapanir. YANI, bebeginizde, bir hastalik yapan "delik" YOK! Sadece sizi dolandirmak icin, bu mekanizmayi suistimal eden assagilik bir dolandirici var! Ayrica da, bir hastaliga bagli "delik" olsa, bebek kilo ALAMAZ!! Bu assagilik sahtekara daha fazla para kaptirmayin. 3- Sunnet, ilk 2 hafta icinde yaptirsa idiniz, iyi olurdu. 3 aylikda, sunneti tavsiye etmiyorum. Unutmayin, ERKEK COCUKLARDA IYE OLMAZ!! Sakin sahtekar doktorlarin tuzagina dusmeyin. Sunneti, 7-9 yaslar arasinda ISTERSENIZ yaptirin. Sart degil! Sunnet, islamin sartlarindan biri degildir! 4- Bu yasta bir bebege, B12 vermek neyin kafasi!! Bunlar ne iciyorlar? B12 bakmak bile sacmalik! Tamamen "duygusal".. Pust, sirf Laboratuvardan "komisyon" almak icin sizi dolandirmis. Cocuklarda B12 baktiran doktorlarin tamami SAHTEKARDIR! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Kas 2021 Saat 18:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|