|
Balık yağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2021 Saat 16:42 |
Hocam bu konu da soru sorulmuştur mutlaka ama bakındım göremedim balık yağınin faydası var mı sizce kızıma kullaniyorum 3 gündür oldum olası iştahsız bir çocuk boyuda uzun olduğu için zayıf duruyor 8.5 yaşında 133 boyunda 28 kilo bir muzu 2 saatte yiyor abartısız hocam yutma becerisi halen zayıf öğürme refleksi halen devre de diyebilirim başka ne yapabilirim hocam böylemi gider bilmiyorum ... Zorluyorum çoğu zaman baskı yapıyorum diye üzülüyorum bu sefer de ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
8.5 yasinin olculeri:
Boy: 125cm(8cm fazlasi var!) Kilo: 25.6kg dir.(2.5 kg fazlasi var!) Boyuna oranla kilo: 133cm/28kg dir.. VE 10 yasina uyar. Daha ne istiyorsunuz? Balik yagi??? Verin, bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam boy kilo iyi ama iştah sıfır aşırı şekilde yemek seçiyor ... Oğlum da tam zıttı oda 5.5 yaşında 123 cm 26.5 kilo biraz da oğlumu etine dolgun gördükçe kızım zayıf geliyor gözüme .. hocam oglum da sürekli yemek istiyo ama görünüm olarak obezite durmuyo bu boy ve kiloya göre obezite riski taşirmi sizce ? Ben ve eşimde uzun ve yapılıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizinizin goruntusu sizi uzmesin.. Ergenlikte zaten istah anormal artiyor. Siz esas oglunuza dikkat edin,
kilosuna oranla: 2.5kilo fazlasi var. 9 yas elbisesi giyer. Yemesine dikkat etsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Aynen hocam 8 yaş elbisesi giyiyor akranlarindan 2 yaş büyük gibi ..ama sürekli yemek derdi baba tarafı çok uzun amcalar 190 üzeri o yüzden pek takilmiyorum ama yine de dikkat etmek gerekiyor .. ekmek çok vermemeye gayret gösteriyorum.. kitabizi da dün sipariş ettim hocam en çok isteyenlerdendim çıkmasını kaleminize sağlık hayırlı uğurlu olsun okumak için sabırsızlanıyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|