|
Covit ve kulak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2021 Saat 12:51 |
Yaklaşık 1 ay kadar önce kreşe giden kızımda ateş ishal tıkanıklık kusma kulak ağrısı gibi pek çok gribal belirti vardı şuan balgamli öksürük kaldı
Onunla birlikte 8 yaşındaki kızım 2 gün kadar halsizlik hafif ateş biraz ishal geçirdi fakat hala kulağınin agridigini söylüyor arada illiadin kullanıyoruz Oğlum da 12 yaşında o da kulaklarının gicirdadigini söylüyor Eşimin de kulağı agriyor Dr a gitti hatta antibiyotik dahi kullandı kar etmedi Akabinde de geçen hafta bende koku tat gidince test yaptırdım pozitif çıktım Uzun yazdım kusura bakmayın Covit kulak ağrısına sebep olur mu yapmamız gereken nedir kalıcı bir hasar olur mu Bendeki pozitif sonuç çocukların da aslında covit geçirmiş olduğunu gösterir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugunden geriye dogru yazdiklarimi okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|