|
Karaciğer enzim yuksekligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Pınar12345 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2021 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar12345
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 10:41 |
Doktor bey merhaba belki hiç göremeyeceksiniz bu mesajı gorseniz de cevap yazmayacaksiniz belki ama ben artık delirmek üzereyim. Oğlumun dogdugundan beri sıkıntıları var ben hamileyken iki kere kovid geçirdim ve oğlum doğduğu ilk hafta kakasindan çok fazla miktarda kan geldi yoğun bakıma alındı on gün sonra besin alerjisi denip çıkarıldı herşey yoluna girdi sanıyordum fakat iki aylıkken ateşlendi ve gene acilden hastahanede yatırıldı ast 1300 alt 900 e kadar yükseldi ldh bilirubin gibi bazı sonuçları da yüksekti aynı zamanda ddimeri de yüksekti birçok tahlil yapıldı her gün sonunda hicbisey bulunamadı ve gönderdiler her ay tahlil yapıldı giderek düştü en son 100 e kadar düşmüştü fakat iki aydır gitmiyorduk geçen hafta gene baktırmak istedim 350 ye çıkmış alt si ast 120 civarı diğer sonuçları normal fakat ben artık ne yapacağımi şaşırdım elimden de birşey gelmiyor nolur bana bir şey söyleyin internette bakarken bu konuyla ilgili size danışıldigini duydum yardım etseniz de etmeseniz de şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Tam kan sayimi
2- Hemoglobin Elektroforezi 3- alpha-1 Antitrypsin Tayini yaptirip, sonuclari bana yazin.
|
|
![]() |
|
Pınar12345 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Eki 2021 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar12345
https://resimyukle.io/g/lV68bCgd4X
Çok teşekkür ederim dönüş yaptiginiz için eksik varsa söyleyin daha birçok değeri var birçok hastalık bakıldı birçok kan tahlili yapıldı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler acilmiyor.
Dedigim testlar yapildi ise, degerlerini yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar12345
Bu arada doktor bey genel gelişiminde hiçbir sıkıntı yok yani en yüksek halindeyken bile kendisi çok iyiydi karaciğer ix organları beyin ultrasonu yapıldı herşeyi normal çıktı gelişimi de normal bebekten daha ileride yani kilosu yedi aylık olmadı daha 9.5 kilo boyu da normalden uzun baş çevresi de 46 biraz fazla sanki onun haricinde kusması çok oluyor yani metsil düzenli kullanıyorum o bulantısını kesiyor yoksa saat başı az az kusuyor sürekli normal mi bilmiyorum ama alerjik bebek olduğundan olabilir belki bilmiyorum. Yemek yerken çok terliyor bu normal demişlerdi doktorlar ama baya terliyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar12345
Alfa feta protein 97.23
Alfa 1 antitispirin serum 1.15 Daha önce de yapılmış test 1.14 Muş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pınar12345
Çok fazla tahlil var resimleri atabilsem daha iyi olacak aslinda neden açılmadı ki 😔
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alfa-1 Antitripsin enzim eksikligi var.
Bu konuyu takip eden doktor ile konusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|