Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karaciğer enzim yuksekligi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Karaciğer enzim yuksekligi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pınar12345 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pınar12345 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karaciğer enzim yuksekligi
    Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 10:41
Doktor bey merhaba belki hiç göremeyeceksiniz bu mesajı gorseniz de cevap yazmayacaksiniz belki ama ben artık delirmek üzereyim. Oğlumun dogdugundan beri sıkıntıları var ben hamileyken iki kere kovid geçirdim ve oğlum doğduğu ilk hafta kakasindan çok fazla miktarda kan geldi yoğun bakıma alındı on gün sonra besin alerjisi denip çıkarıldı herşey yoluna girdi sanıyordum fakat iki aylıkken ateşlendi ve gene acilden hastahanede yatırıldı ast 1300 alt 900 e kadar yükseldi ldh bilirubin gibi bazı sonuçları da yüksekti aynı zamanda ddimeri de yüksekti birçok tahlil yapıldı her gün sonunda hicbisey bulunamadı ve gönderdiler her ay tahlil yapıldı giderek düştü en son 100 e kadar düşmüştü fakat iki aydır gitmiyorduk geçen hafta gene baktırmak istedim 350 ye çıkmış alt si ast 120 civarı diğer sonuçları normal fakat ben artık ne yapacağımi şaşırdım elimden de birşey gelmiyor nolur bana bir şey söyleyin internette bakarken bu konuyla ilgili size danışıldigini duydum yardım etseniz de etmeseniz de şimdiden teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117262
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 20:30
1- Tam kan sayimi
2- Hemoglobin Elektroforezi
3- alpha-1 Antitrypsin 
Tayini yaptirip, sonuclari bana yazin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pınar12345 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 20:59
https://resimyukle.io/g/lV68bCgd4X

Çok teşekkür ederim dönüş yaptiginiz için eksik varsa söyleyin daha birçok değeri var birçok hastalık bakıldı birçok kan tahlili yapıldı 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 21:08
Resimler acilmiyor.
Dedigim testlar yapildi ise, degerlerini yazin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pınar12345 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 21:08
Bu arada doktor bey genel gelişiminde hiçbir sıkıntı yok yani en yüksek halindeyken bile kendisi çok iyiydi karaciğer ix organları beyin ultrasonu yapıldı herşeyi normal çıktı gelişimi de normal bebekten daha ileride yani kilosu yedi aylık olmadı daha 9.5 kilo boyu da normalden uzun baş çevresi de 46 biraz fazla sanki onun haricinde kusması çok oluyor yani metsil düzenli kullanıyorum o bulantısını kesiyor yoksa saat başı az az kusuyor sürekli normal mi bilmiyorum ama alerjik bebek olduğundan olabilir belki bilmiyorum. Yemek yerken çok terliyor bu normal demişlerdi doktorlar ama baya terliyor
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pınar12345 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 21:12
Alfa feta protein 97.23 
Alfa 1 antitispirin serum 1.15
Daha önce de yapılmış test 1.14 Muş
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pınar12345 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2021 Saat 21:14
Çok fazla tahlil var resimleri atabilsem daha iyi olacak aslinda neden açılmadı ki 😔
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 03:27
Alfa-1 Antitripsin enzim eksikligi var. 
Bu konuyu takip eden doktor ile konusun.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.