|
Yabancı cisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dururzgr ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eki 2021 Saat 22:24 |
Hocam oğlum 5 yaşında.Saat akşam7 30 gibi oynarken plastik legonun küçük bir parçasıni yutmuş(tahminim 1 cm falan) evde yoktum babasıda görmemiş,ablası görmüş.İki kere öksürdü sadece dedi.Üzerine puding falan yemiş.Rahat edemedik doktora götürdük.Doktor morarma nefes alamama olursa hacettepeye gidin bronoskopi gerekebilir dedi.Plastik röntgende çıkmaz dedi,kakasını takip edin dedi,eve geldik.Genel durumu şimdilik iyi,sırtını dinledim hırıltı farketmedim,uyuyor sımdi.Hocam size danışmadan rahat edemiyorum.Nelere dikkat etmeliyim,sonradan bir durum gelişirmi,çok tedirginim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunumuz doktorlari cidden cok CAHIL ve APTAL!
O cesamette bir cismin nefes borusuna kacmasi, cok ciddi bir saglik problemidir. HAYATI tehlike vardir. Muhtemelen, yuttu ve kaka ile cikacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|