|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 00:51 |
Kadir Bey merhaba. Oğlum 5.5 yaşında 1 hafta önce grip başladı burun akıntısı ve oksurukle birlikte. Sizin dediklerinizi uyguladım sadece ve bir de illiadin damla kullaniyorum. Su an sadece öksürük kalmıştı ama bu gece uyumadan önce kulagim ağrıyor dedi ve uyuduktan yarim saat sonra aglayarak uyandı kulak ağrısından dolayı calpol verdim geçmedi. Sürekli ağlayınca acile gittik. Doktor grip sonrası sıvı birikmesi olayını ayni sizin anlattığınız gibi anlatti ancak orada iltihap olacağını söyledi. Augumentin ibufen ve sipragup kulak damlasi verdi. Sadece agri kesiciyi kullandim. Benim sormak istedigim illiadin kullanırken bu agrinin olmasi normal mi? Gercekten antibiyotige ihtiyaç var mi? İlliadin ayni sizin anlattiginiz sekilde damla sonrasi kafasini cevirterek kullaniyorum ve bugün 5. Günü. Ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Kulak damlasini kullanmayin, cope atin.
Pust biliyor yedigi halti (kasten o ilaclari veriyor ki iltihap olsun diye!) SADECE: Iliadin DAMLA kullanin... Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 31 Dakika önce Saat 19:43 - IP: 68.3.225.23 IP Bilgiler SAKIN: 1- Turk doktorlarinin teshislerine inanmayin.. Kulak agrisi olmadan, Orta Kulak Iltihabi OLMAZ! Agri yoksa, Turk doktor palavralarina inanmayin. 2- Orta Kulak Iltihabi; "iltihap" degildir! Mekanik hadisedir. Tek basina Iliadin damla yeterlidir. 3- Antibiyotikler DEGIL, Allerji ilaclari siviyi koyulastirir... 4- Orta Kulak Iltihabi ile "sagirlik" olusmus tek bir hasta bile GORMEDIM! Turk doktor palavrasi! AMA; Orta kulak iltihabi icin verilmis Genta ampul ile sagirlik gelismis hasta gordum. Bu konuda yazilanlari okuyun... |
|
![]() |
|
adecen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevabınız icin tesekkur ederim. Kulak damlasini kullanmayacagim. Ama illiadinin bu aksam son damlasi olacak. Eger agri gecmezse en az 2 gün ara vermem gerekiyor sanırım. Antibiyotigin herhangi bir faydasi da olmayacak anladığım kadariyla. Daha önce hic antibiyotik de kullanmadi tedirginim o yuzden vermek de isteniyorum. Baska yapabilecegim bir sey var mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 saat once atesi cikti. Agri sag kulakta ama sol yanagi ve gözü kıpkırmızı oldu. Bir onemi var mi bilmiyorum ama belirtmek istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agri olursa, Tekrar Iliadin damla baslayin ve 5 gun kullanin. Agri oldugunda, sure ikinci plana duser.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|