|
Bcg asisi apse |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2021 Saat 09:35 |
https://www.hizliresim.com/ej2npsb
Merhaba hocam 7 aylik bcg asisi apse oldu. Dr apseyi sıktı boşalttı. Bacoderm ve baticon kullandik. 15 gun kullandik ama resimdeki gibi gecmedi sanki. Dr gecmezse ağızdan antibiyotik kullancaz dedi. Antibiyotik kullanmak istemiyorum. Ne yapmamiz gerekiyor
|
|
![]() |
|
Eyslyrt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hülya hanm ben acamadım resmi ama bi kntrol edin isterseniz Kadir bey yazdgnda eksik olmasın.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim acilmiyor.
SAKIN, bunun icin Antibiyotik kullanmayin.. Salak! O abseyi BCG asisinin yaptigini bile bilmiyor. Aylar surecek, sadece Batticon surun, aktikca icini bosaltin. Asiyi yapanin cahilligi!! Asiyi FAZLA vermis. Yapilabilecek hicbir sey yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|