|
Bronşit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
smrkaan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2021 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2021 Saat 08:56 |
Merhaba Kadir Hocam
2 buçuk yaşındaki Oğlum geçen hafta geç saatlerde rahatsızlandı nefes alamadı hemen acile götürdük hava verdiler röntgen cektiler ciğerleri temiz çıktı bronşit başlangıcı dendi antibiyotik aferin ventolin şurup ve calpol verdiler bu ilaçları kullanmamıza rağmen daha da ilerledi hastalık öksürük arttı çok kötü öksürüyor oğlum dün çocuk doktoruna götürdük bronşlari dolmuş deyip ventolin puf verdi birde boğazları sismis kızarmış dedi fakat bogazlari icin herhangi birsey vermedi hocam sadece ventolin pufla geçer mi bu hastalık bogazlari nasıl iyileşecek bugün de biraz ateşi var kötü kötü öksürüyor o öksürdükçe benim elim ayağıma dolanıyor ciğerlerine inerse diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
smrkaan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2021 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde oğlum normalkinden daha hızlı nefes alıp veriyor 😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi HALT etmissiniz.. Nasil olurda Turk doktorlarina inanirsiniz?
ilk gittiginiz doktor:"Sahtekarligin 1.Safhasini", ikinci gittiginiz doktor da,"Sahtekarligin 2. Safhasini" cok iyi bir sekilde uygulamis. 1 hafta sonra da, hastanelik olup, "Sahtekarligin 3. Safhasini" yasayacaksiniz!!! Aferin:160mg, Calpol:120mg Parasetamol ihtiva eder. Bu iki ilac beraber verildiginde, bir sure sonra, daima Parasetamol zehirlenmesi YAPAR! Turk doktorlari AHMAK olduklari icin, yazdiklari ilaclarin icerigini asla bilmezler. Zaten yazdigi ilaclardan ne kadar AHMAK oldugu belli! Astim ise; Ventolin iyi gelecek. Grip ise; (sozum ona) Aferin iyi gelecek. Farenjit ise; Antibiyotik iyi gelecek.. Dunya da, bu kadar salakca recete yazan doktor, arasaniz bulamazsiniz! EGER; hala Aferin ve Calpol beraber veriyorsaniz, cocuk zehirlenmisttir, mutlaka bir Hastaneye gidin. 1- "Sahtekarigin 3 Safhasi" yazimi, Forum ilk sayfasindan okuyun. 2- Grip ile ilgili yazilarimi okuyun. Burun tikanikligi baska sey, nefes alamamak baska seydir!
|
|
![]() |
|
Hocam Aferin calpol hiçbirini vermiyorum sadece suan ventolin puf veriyorum günde 4 kez cold mix yapıyorum geceleri :( ne yapayım ben şimdi lütfen bir yol gösterin ne kullanırsam geçer hastalığı lütfen yardımcı olun
Düzenleyen smrkaan - 14 Eki 2021 Saat 21:29 |
|
![]() |
|
Bahsettiğiniz yazılarınızı okudum hocam 😔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118463 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ventolin, Astim ilacidir. Astim harici solunum yolu hastaliklarinda kullanildiginda ise , bronslar genisler ve
hastaligin Akcigerlere inmesi kolaylasir. 1- Ventolin'i kesin.. 2- Yatmadan evvel; sicak su buhari uygulayin, yastigini yukseltin, ColdMix 2 damla basucuna damlatin. 3- Gunduz; Limonlu bal, Serum Fiz. kullanin. |
|
![]() |
|
Tamam sayın hocam tesekkur ederim 🙏
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba
Oğlumun öksürüğü eskiye nazaran daha iyi fakat hala kötü kötü öksürüyor gün içinde serum fiz vermeye devam ediyorum acaba bir zararı olur mu serumun? Cold mix yapıyorum ballı süt içiriyorum yastığını yüksek tutuyorum. Çok korkuyorum tekrar kötü olacak nefesi daralacak diye ne yapayım hocam bu şekilde devam edeyim mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|