|
İdrar yolu enfeksiyonu acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 17:16 |
![]() Hocam kızım 10 gündür idrar yolların enfeksiyonundan dolayı hastanede yatıyor. Antibiyotik tedavisi alıyor. Ayrıca kovid pozitifti, bugün 15. Gün. Kızımın babadan geçişli böbreklerinde çok sayıda kistler var. Bizi çıkarmıyorlar, nasıl bir yol izlemeliyim? 5 idrar kültüründe üreme olmadı. Oral yolla tedavi devam edemez mi? Nolur yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne enfeksiyonu?? Düşmüşsünüz bir SAHTEKARIN eline, sizi dolandırıyorlar.
Bu puştlara sakın inanmayın, hiçbir tedavi veya ilacı kullanmayın. Bunlar bildiğiniz sahtekar. KAÇIN!! Benim adımı verin ve onlara "Aşşağılık sahtekar" dediğimi söyleyin, bakın nasıl hemen bırakacaklar!
|
|
![]() |
|
melisela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam lökosit ile eritrositten dolayı bırakmıyorlar sanırım. 10 gündür antibiyotik aldık, 100 küsürlerden bu değerlere düştü. Sizce önemsiz mi bu değerler? Bol su içiriyorum. Başka ne yapabilirim? Çıkış istiyorum ama vermiyorlar.
|
|
![]() |
|
Hocam bu arada kızım 4 yaşında. 17 kg.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117262 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nitrit: (-)
Lökosit esteraz: (-) Ne enfeksiyonu?? Türkiye Laboratuvarlar BÜTÜN İdrar Tahlillerine, hiç bir şey görmeseler bile" 3-5 Lökosit, 2-3 Eritrosit görüldü" diye yazarlar. İşin RACONU böyledir. İnanmıyan, idrar diye "idrar görünümlü cay suyu" göndersin.. Onda bile görürler. Ben kaç defa yaptım... Hiç şaşmaz.
|
|
![]() |
|
Lökosit esteraz + pozitif hocam. Ne olduğunu bilmiyorum ama. Referansta negatif diyor. Nitrit negatif ama.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lökosit Esteraz:(+) olması pozitif değildir. Dikkat ederseniz, "pembe" şerit ile işaretlenmemiş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|