Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İdrar yolu enfeksiyonu acil
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İdrar yolu enfeksiyonu acil

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İdrar yolu enfeksiyonu acil
    Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 17:16

Hocam kızım 10 gündür idrar yolların enfeksiyonundan dolayı hastanede yatıyor. Antibiyotik tedavisi alıyor. Ayrıca kovid pozitifti, bugün 15. Gün. Kızımın babadan geçişli böbreklerinde çok sayıda kistler var. Bizi çıkarmıyorlar, nasıl bir yol izlemeliyim? 5 idrar kültüründe üreme olmadı. Oral yolla tedavi devam edemez mi? Nolur yardım edin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117262
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 19:21
Ne enfeksiyonu?? Düşmüşsünüz bir SAHTEKARIN eline, sizi dolandırıyorlar.
Bu puştlara sakın inanmayın, hiçbir tedavi veya ilacı kullanmayın. 
Bunlar bildiğiniz sahtekar. KAÇIN!! 
Benim adımı verin ve onlara "Aşşağılık sahtekar" dediğimi söyleyin, bakın nasıl hemen bırakacaklar! 
Yukarı Dön
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 19:34
Hocam lökosit ile eritrositten dolayı bırakmıyorlar sanırım. 10 gündür antibiyotik aldık, 100 küsürlerden bu değerlere düştü. Sizce önemsiz mi bu değerler? Bol su içiriyorum. Başka ne yapabilirim? Çıkış istiyorum ama vermiyorlar.
Yukarı Dön
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 19:45
Hocam bu arada kızım 4 yaşında. 17 kg. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 20:59
Nitrit: (-)
Lökosit esteraz: (-)
Ne enfeksiyonu??
Türkiye Laboratuvarlar BÜTÜN İdrar Tahlillerine, hiç bir şey görmeseler bile" 3-5 Lökosit, 2-3 Eritrosit görüldü"
diye yazarlar. İşin RACONU böyledir. 
İnanmıyan, idrar diye "idrar görünümlü cay suyu" göndersin.. Onda bile görürler. 
Ben kaç defa yaptım... Hiç şaşmaz.
Yukarı Dön
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2021 Saat 21:34
Lökosit esteraz + pozitif hocam. Ne olduğunu bilmiyorum ama. Referansta negatif diyor. Nitrit negatif ama. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2021 Saat 08:24
Lökosit Esteraz:(+) olması pozitif değildir. Dikkat ederseniz, "pembe" şerit ile işaretlenmemiş.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.