|
ürtiker ve kabızlık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kiko
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ürtiker ve kabızlıkGönderim Zamanı: 13 Eyl 2021 Saat 22:04 |
|
hocam merhaba, kızım 2 yaş 5,5 aylık, 2700 gr doğdu 13,2 kg şu an.
5 gün kaka yapmadı, 11 eylül cumartesi gecesi ceviz kadar bir kaka yaptı sadece. bugün (13 eylül gecesi) bu kabartılar oluştu, aslında sabah da vardı ama kasıklarına doğruydu pişik diye düşündüm sanırım bunlar ürtiker, zyrteq vermeyi düşündüm ama kabızlıkla beraber eşzamanlı olunca acaba farklı bir şey olabilir mi diye size sormak istedim. bir de kaka yapamıyor, siz allerji yapan madde bağırsaklarda kalırsa ürtiker devam eder demiştiniz. ne yapmam gerek, pamuk şeker yedi 12 eylül günü ondan şüphelendim, ama gene de bağırsaklarında bir virüs falan olabilir mi doktora gitmek istemiyorum ama gitmem gerekirse de ne yapacağımı fikir almak istedim sizden, gereksiz test peşindeler malum. teşekkürler şimdiden |
|
![]() |
|
kiko
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2021 Saat 22:08 |
|
hocam genel halinde hiçbir terslik yok, gayet mutlu oyunlar oynuyor, kaşıntısı da yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 09:15 |
|
Evet, Allerjik ürtiker, büyük ihtimal ile pamuk şeker yaptı.
Döküntü devam ediyorsa, günde 1 defa 1 ölçek Zyrtec şurup verin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|