|
Yüksek ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayyssee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2021 Saat 12:14 |
Merhaba hocam, 3 yaşındaki kiminin düşmeyen ve sürekli yukselen bi atesi var, yüksek ateş karın ağrısı kol ve bacak ağrısı var, sürekli karnım sarıyor kollarım bacaklarım ağrıyor diyor, antibiyotiksiz ve ateş düşürücü kullanmadan geçirdik bütün hastalıkları, 1 ay oldu kreşe başlayalı muhtemelen ordan kaptı, hastalık bekliyordum ama ilk defa atesi düşmeyin e ben de panik oldum, ben çalıştığım için esim panikle aralıklarla 1 ölçek parol surup 1 ölçek dolven surup vermiş ama ona rağmen düşmemiş, sizin grip için söylediklerinizi uyguladım, balki limon verdim yakasına cold mix damlattim, kan tahlili yatırmaya goturucem bugun, domuz gribi için yazdıklarınızı okudum muhtemelen domuz gribi diye düşünüyorum belki grip de olabilir ama ben de panik oldum ilk defa, önerebileceğiniz başka bisey var mi hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|