|
Diş çürüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 514 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2021 Saat 23:09 |
Merhaba hocam 1) Oğlum 7 yaşında süt azı dislerinde çürük var. Fluor tablet düzenli kullanamadık. Ağrısı yok. Bugün benim diş dolgum sırasında gösterdim onu da. Dr. Daha ilerlemeden apse yapmadan dolduralım dedi. İğne yapılacak tabi. Gecikirsen kanal tedavisi olur dedi. Ben size sormadan hareket etmem. Sizce agriyana kadar bekleyip son aşamada ne gerekiyorsa yapılsın mı yoksa şimdi tedbiren dolgu yapılsın mı? 2) Ben 31 haftalık gebeyim. Diş hekimine acil olarak gittim ağrısından duramadim. Dişi kurtarmak için geçici dolgu yaptı. Ağrı dinmezse kanal yapılacak. Bu aşamada röntgen çektirmek uyuşturucu iğne vurulmak bir sakinca doğurur mu? Saygılarımla
|
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118493 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bekleyin derim. Bu yaşta "süt dişleri" için masraf yapmanın bir mantığı yok.
2- Uyuşturucu madde "Lokal anesteziktir, anne karnındaki bebeğe etki yapamaz.. Röntgen , size kurşun önlük takılması gerekirdi. Ama Türkiye'de bunu uygulayan var mı bilmiyorum. Tek doz Röntgen ile bir şey olmaz diyelim!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|