|
Bit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2021 Saat 17:57 |
Hocam merhaba kızım 7.5 yaşında. Başında epey bit gördük. Herhangi bir bit şampuanı aldım. Hem sprey var hem şampuanı. Spreyi sıkıp 10 dakika sonra tarayın ve şampuanı ile yıkayın dedi eczacı. 7 gün sonra tekrarlayın yazıyor. Bu şekilde kullanım uygun mudur? Prospektüsün de ise spreyi sıktıktan sonra 30 dakika bekleyin ve tarayın. 6-8 saat kurumasını bekleyin yazıyor. Hangisini yapmalıyım?
Düzenleyen Asudesima - 07 Eyl 2021 Saat 18:17 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Prospektusa güvenin. Türkiye'de şahıslara güvenmeyin.
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam o kadar çok bit çıktı ki tarayınca anlatamam size. Geçer mi bunlar? Çok moralim bozuldu.
![]() ![]() Düzenleyen Asudesima - 08 Eyl 2021 Saat 00:15 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118525 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki de geçer! Ben askerlik yaparken ne bitler gördüm!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Teşekkür ederim hocam. Sabah bit tarağı ile taradım, bit çıkmadı. Ama saçında o ufak sirke mi diyorlar ne onlardan var biraz.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Sirke";içinden yavşak(bitin yavrusu) çıkmış ve boşalmış yumurta kabuğudur. Sadece estetik görünümü kötüdür.
Mekanik olarak onları da dökebilirsiniz. Bir zararları yoktur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam tekrar merhaba, size yazdıktan sonra 14 eylülde bit spreyi ve şampuanı ile tekrar yıkadık. Bit kalmamıştı. Sonrasında da bit tarağı ile sık sık kontrol ettim, bit yoktu. Bugün saçının kaşındığını farkedince taradım yine bit var. Tekrar spreyledim ve yıkadım. 7 gün sonra tekrar etmeli miyim? Hocam birde bi öncekinden kalma bir durum mu bu yoksa tekrar bitlenmiş olabilir mi? Hocam son olarak bitler lenf bezlerini büyütebilir diye birşey okudum, doğruluk payı var mı?
Düzenleyen Asudesima - 12 Eki 2021 Saat 20:43 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her 2 durum da olabilir.. Sonuc degismez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|