|
Kafa Carpma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2021 Saat 21:51 |
Hocam merhabalar. Oglum 1. Sınıfa yeni başladı. Dar bir bahçeleri var.
Öğlen okuldan aldığımda burnunun ucu biraz kızarıkti. Maskesinde biraz kan vardı. Önce düştüm burnumu çarptım falan dedi. Tam da emin değil. Öğlenden sınra da koşarken arkadaşıyla çarpışmış. Hafif bir şişlik oldu aldinda. Şu anda indi bile. Ama okula gitmek istemiyorum diye ağladı az önce. Burnu yine kanadı sağ taraftan. Endişelendim bu sefer. Aksama kadar keyfi gayet yerindeydi. Böyle hafif çarpmada bir sey olmaz dimi hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olmaz. Sadece burnunu su çektirip sümkürterek temizleyin. Yoksa, kuruyan kan pıhtıları, jilet gibi dokuyu
keser tekrar kanamalara sebep olur.
|
|
![]() |
|
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam. Allah razı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|