|
Dvit 3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 10:14 |
Hocam mart 2014 doğumlu kızıma 2020 şubat ve mart aylarında dvt3 ampul içirdim. Eylül ayında 22 çıktı. Sonra siz ekim ve aralıkta tekrar içirin dediniz, içirdim. Yaz başı size bacaklarının resmini attım, bir sıkıntı olmadığını söylediniz. Dün tekrar tahlil yaptırdım 24.3 çıktı. Hocam neden yükselmiyor bu değer. Şimdi ne yapalım? Ben 31 yaşında bayanım benim de 17 çıktı. Teşekkürler hocam.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her ikiniz de; şimdi 1 ampul, 1 ay sonra tekrar 1 ampul Dvit3 için.
Ocak ayında ölçüm yaptırıp, bana yazın. Alınan D vitamini önce günlük ihtiyaçları sağlar artanı depolanır.
|
|
![]() |
|
Asudesima ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam 65 yaşındaki anneme de aynı şekilde verebilir miyiz? Onunda düşüktü. Uzun zamandır ölçtürmedik. Güneşte görmüyor zaten.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mutlaka alması lazım. Hatta müsait bir zamanınızda annenize ; "Kemik yoğunluğu" ölçtürmeniz de çok
faydalı olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam zaten bir sürü ağrıları var, kalça kemiğinde ödem oluşmuştu sonra aşınma var ilerki yaşlarda protez takılması lazım dendi.Fiziğe falan gitti bir süre ama baya ağrısı var bazen topallıyor. Bu sizin bahsettiğiniz dvit3 eksikliğine bağlı menopoz sonrası osteoropoz heralde hocam.
Düzenleyen Asudesima - 03 Eyl 2021 Saat 13:42 |
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Başka türlüsü yok ki!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocan merhaba ocakta ölçüm yaptırın demiştiniz. Eski bilgilerimiz yukarıda yazıyor. Kızımın 41.5 çıktı benim 25.8. Şimdi nasıl ilerleyelim? Teşekkürler.
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Hocam ekleme yapıyorum biz hiç güneş görmüyoruz yazın bile..
|
|
Asudesima
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|