Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dvit 3
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dvit 3

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Asudesima Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 373
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dvit 3
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 10:14
Hocam mart 2014 doğumlu kızıma 2020 şubat ve mart aylarında dvt3 ampul içirdim. Eylül ayında 22 çıktı. Sonra siz ekim ve aralıkta tekrar içirin dediniz, içirdim. Yaz başı size bacaklarının resmini attım, bir sıkıntı olmadığını söylediniz. Dün tekrar tahlil yaptırdım 24.3 çıktı. Hocam neden yükselmiyor bu değer. Şimdi ne yapalım? Ben 31 yaşında bayanım benim de 17 çıktı. Teşekkürler hocam.
Asudesima
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117324
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 13:26
Her ikiniz de; şimdi 1 ampul, 1 ay sonra tekrar 1 ampul Dvit3 için. 
Ocak ayında ölçüm yaptırıp, bana yazın. 
Alınan D vitamini önce günlük ihtiyaçları sağlar artanı depolanır. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 13:35
Hocam 65 yaşındaki anneme de aynı şekilde verebilir miyiz? Onunda düşüktü. Uzun zamandır ölçtürmedik. Güneşte görmüyor zaten.
Asudesima
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 13:36
Mutlaka alması lazım. Hatta müsait bir zamanınızda  annenize ; "Kemik yoğunluğu" ölçtürmeniz de çok 
faydalı olur. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 13:39
Hocam zaten bir sürü ağrıları var, kalça kemiğinde ödem oluşmuştu sonra aşınma var ilerki yaşlarda protez takılması lazım dendi.Fiziğe falan gitti bir süre ama baya ağrısı var bazen topallıyor. Bu sizin bahsettiğiniz dvit3 eksikliğine bağlı menopoz sonrası osteoropoz heralde hocam.

Düzenleyen Asudesima - 03 Eyl 2021 Saat 13:42
Asudesima
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2021 Saat 15:49
Başka türlüsü yok ki!!
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2022 Saat 16:25
Hocan merhaba ocakta ölçüm yaptırın demiştiniz. Eski bilgilerimiz yukarıda yazıyor. Kızımın 41.5 çıktı benim 25.8. Şimdi nasıl ilerleyelim? Teşekkürler.
Asudesima
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Asudesima Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2022 Saat 16:39
Hocam ekleme yapıyorum biz hiç güneş görmüyoruz yazın bile..
Asudesima
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.