|
yetişkin kan tahlilleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kiko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2021 Saat 15:57 |
hocam merhabalar.
30 yaşında bir kadınım, uzun süredir tatlı krizleri yaşıyorum ve çok hızlı kilo almaya başladım. kilo vermeye çalıştıkça veremediğim için koyverip daha fazla kilo aldım. bugün aç karın ile kan tahlilleri yaptırdım, doktor sonuçlara göre insülin direncim olabileceğini ve test yaptırmamı söyledi, ama güvenemedim. demir ilacı verdi. tsh t3 t4 için ne dersiniz hocam? siz sonuçları yorumlarsanız çok mutlu olurum. teşekkürler Düzenleyen kiko - 24 Ağu 2021 Saat 16:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Demir ilacı alacak kadar bir anemi yok, etli gıdalarınızı arttırın. Hergün yumurta yiyin.
2- TSH, T3 ve T4 normal. 3- O doktorun bir şey bildiği yok, 5 saatlik "Glukoz Tolerans Testi" yapması gerekirdi ama, kan şekeriniz normal, gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|