Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Denizde geniz akintisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Denizde geniz akintisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Denizde geniz akintisi
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 08:16
Sayın Hocam kızım 10 yaşında denizdeyız malum sudan çıkmıyor. 2 gündür cok fazla su gibi geniz akıntısı var burnuda akıyor ama genelde yutuyor yutkunurken biraz boğazında batma olduğunu söyledi ateş yok dili temiz badencigine ışıkla baktim temiz tuzlu gargara yaptim bugun tantum verde sorey alacağım yarin dönüyoruz benim yapmam gereken var mi danismak istedim. Hapsuruyor sesi degisti kisacasi grip gibi  simdilik öksürük yok bugun denize girmesin yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Hurmetkerimle.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 10:56
Denize girerek, daha kısa zamanda iyileşir.
Yukarı Dön
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 11:03
Teşekkür ederim hocam hemen tantum aldim burnu su gibi akıyor arada yesil renge dönüştüğünü de oluyor bugun de o zaman denize girsin benim korkum boğazım yutkunurken batıyor demesiydi fakat bademciklerde görünurde birsey yok genelde burda çocuklarda aynı şikayetler var çoğu aile doktora götürmüs bizde sizden destek aliyoruz cok sagolun hocam .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117976
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2021 Saat 11:08
Denizden veya havadan olmuyor... Veletler birbirlerine bulaştırıyorlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.