Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak deldirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak deldirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak deldirme
    Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2021 Saat 21:15
Hocam kizim 11 aylik kulagini deldirmek isyiyorum cevremde esim de dahil yapma diyir daha cok.kucuk diyor ama cokta deldiren taniyorum bir yasindan.once onlarda bian once deldir ilerde durduramazsin.simdi anlamaz diyor.peki hocam deldirmekmi dogru deldirmemekmi.diyelim deldirdim yara olmamasi icin antibiyotikli bir kremmi sureyim bepanthol yara kremimi fito mu yoksa kantoron.yagimi aureyim .malum bide yara filan.olursa esim bem sana deldirme.dedim diycek.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2021 Saat 21:45
Deldirmeyin. Büyüyünce kendi istediğinde deldirirsiniz. 
Yukarı Dön
kırçiçeğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 198
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kırçiçeğim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2021 Saat 11:18
Merhaba mesajınızı okudum üye arkadaşım evet çok küçük deldirmeyin kulağını ben kızıma 8 yaşındayken deldirdim kendi istedi arkadaşlarında küpe görünce çok ısrar etti youtube dan kulak deldirme videoları izledi ve ve deldirmeye gittik. Kuyumcuda yaptırdım özel platin küpeler var yara yapmıyor biraz pahalı ama inanın değiyor. Platin küpelerden taktırdım kulağına ne bir yara oldu nede bir alerji yaptıracaksanız platin malzeme kullanan yerleri tercih edin. Size özel bir solusyon veriyorlar 1 hafta küpenin üzerinden deliğe gelecek şekilde 2 damla damlatmanız yeterli. Arkadaşlarım yaptırdı çocuklarına gerçekten ciddi yaralar oluştu kulaklarında aklınızda bulunsun birde kulak deldiğinde uyuşturucu krem sürüyorlar ama benim deldirdiğim yerde yapılmadı tavsiye edilmiyor uyuşturucu krem biz kulak delmiyoruz kulağa küpe takıyoruz dediler çok az bir acıma oluyor anlamıyor bile aynı anda deliniyor iki kulakta o nedenle aklı erdiğinde kendi isteğine bırakın çok güzel anı oluyor kızım hala unutmaz ve şimdi 2. deliği deldirmek istiyor o nedenle rahat olun zamanı geldiğinde yaptırın. Size yardımcı olmak adına yazdım Hocamdan özür dilerim herkese sağlıklı günler dilerim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2021 Saat 13:50
Anestezi yapabilen bir tek krem var.. EMLA krem ve en az 4 saat sonra etkili olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.