|
Metal parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2021 Saat 16:13 |
Dr bey bugün ye.ek yaparken kullandığım bıçağın küçük bir kısmının kırıldığını farkettim bu yemeklere karistiysa mide yada bağırsak zarar verir mi ? Ne zaman olduğunun farkında değilim
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bıçak bu doktor bey korkum yemeklere kaçmış olmasi
Düzenleyen Gunes05 - 01 Ağu 2021 Saat 17:53 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendiliğinden çıkar. Biraz; Muz, Patates gibi posalı gıdalar verin.
Bir hasar verse bile kendiliğinden tamir olur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ağu 2021 Saat 21:38 |
|
![]() |
|
Olayın nezman olduğunu bilmiyorum ki bıçağın kırık olduğunu bugün farkettim doktor bey son bir hafta içinde olmus olmalı daha önce yoktu..bu bıçağın keskin tarafı bagirsagi yada geçtiği yerleri zarar verir mi? Kirilian parça pirinç tanesi kadar ama keskin yüzeyi kırılınca organlara zarar verir mi çok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118445 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kendiliğinden çıkar. Biraz; Muz, Patates gibi posalı gıdalar verin. Bir hasar verse bile kendiliğinden tamir olur.
|
|
![]() |
|
Kakayı takip etmek gerekir mi peki Dr bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nesini takip edeceksiniz? Edebiliyorsanız, edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|