|
Kendim için hapsuruk krizleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2021 Saat 00:51 |
Hocam iyi akşamlar 2 gün evel boğazım çok ağrıyordu ateşim yoktu ve öksürüyorum kah kuh. Sigara da iciyorum cocugu da emziyorum ve iyi olmam lazım acil e gittim cunku cok suzuluyordum beni basitçe muayne edip 1000 mg agumentin bir tane sprey "tanflex % 0.15 gunde 3 kez birde emzirdigim için parol verdi. O da gunde "2 kez"
Simdi ise durum daha da fena arka arkaya hapsuruyorum 1 kutu mendil bitirdim burnum akiyor yemek yerken bile afedersiniz cocuk uyanacak diye pike altından hapsurur oldum çünkü arka arkaya 7 8 kez hapsuruyorum bende genel.olarak senede 2 kez alerjik rinit durumu oluyor yani öyle demişlerdi daha önce ve allerset doxafin veriyorlardı ve bu şikayetlerim tamamen geçiyordu sanırım doğru teshis ama bilemiyorum suan hiç boğaz ağrım yok. Öksürük devam ama boğazımdan sanki biseyler akıyor kaşınıyor agri yanma hiç yok ben şimdi napayim hemen toparlanmam lazım bebeğime bakiyorum yani şuan bakamıyorum bile :( Antibiyotik3 tane içtim toplam ve şuan çok pişmanım aslinda içtiğime daha evelde boyle kotulesip gittiğimde grip dediler boğaz enfeksiyonu diyip yanlış ilaç verdiler sanırım şuan da aynisi oldu napmaliyim Gözlerim.de yaşarıyor bu arada öneriniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşhis yanlış!! Artık Türk doktorları tahlil olmadan, sadece muayene ile ASLA teşhis koyamıyorlar.
Grip geçiriyorsunuz. HEMEN Antibiyotiği kesin. Alerji mi? Grip mi? Alerji olduğunda: 1- Ateş olmaz. 2- Sadece peş peşe gelen hapşırmalar ve su gibi burun akıntısı olur. Limonlu bal, SF ve ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
|
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Hocam bende aynısını düşünüyorum cok teşekkür ederim ateşim hiç yok . 4 gundur hiç olmadı.Hocam SF serum fizyolojik mi? Evet su gibi burun akıntısı var ve gece artık dayanamadim alerset içtim uyudum. Alerjiye boğaz ağrısı hiç olmaz mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Alerji de, boğaz ağrısı nadirdir. Olursa, Tantum Verde Sprey kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Cok teşekkür ederim hocam. Bu alerjik rinit bir gun kendiliginden geçer mi. Ya da astim gibi bir tablo oluşur mu ileride. Bu arada çok haklısınız Türkiye Çok kötü bir durumda sürekli yanlış teshisler. Ben değil de çocuğumu da götürmüş olabilirdim. Bunlarin yatacak yeri yok. Hemen agumentini yazdı reçeteye pislik adam..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazar!!
Covid salgınından önce de, her Grip hastasına, Astım veya Bronşit diyorlardı, NE OLDU??? Astım salgını mı bitti mi? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Tem 2021 Saat 20:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Covid çıkınca onu da bitirdiler tabi kendilerince. Hatırlıyorum hocam herkese bronşit diyorlardı bir ara. Siz çok yaşayın. Allah ıslah etsin bunları..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|