|
tahlil sonuçları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifemel ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 09:07 |
hocam iyi günler.daha önce de sizinle oğlum hakkında danışmıştım.Yaklaşık 6 aydır geğirme şikayeti olduğunu dr. ziyaretinde kanda helicobacter çıktığını bildirmiştim. hocam ilk ziyarette largopen 1gr,prabex 20mg kullandık. geçmeyince 2.ziyarette nexium 40mg,tetra 500mg,flagy 500mg, bizmopen kullandık,geçmeyince 3.ziyarette hepazec200mg ve debridat fort kullandık.bu son ilaçları kullanırken aşıre geğirmeye ve kusmaya başladı.hastaneye gittik. karın içi enfeksiyon olabilir denildi ilaçlı tüm batın tomoografi çekildi.herhangi bir şey saptanmadı yok denildi .fakat kan tahlillerinde yüksek değerler var. WBC 17.52 NEU#15,27 NEU%87,02 .benim sormak istediğim bu çocuk bu kadar antibiyotik ilaç kullanmasına rağmen değerlerin yüksek çıkması neden? bu sonuçlar beni korkutuyor. hocam bu durum neden oluyor? ne olabilir? yardımcı olabilirseniz sevinirim. kusması sadece yarım gün oldu şu an yok.ateşi bazen oluyor ama bu arada çok kilo verdi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz bu soytarılara inanırsaniz, daha çok uğraşırsınız.
Akşamları, 1 ölçek Atarax şurup verin.
|
|
![]() |
|
elifemel ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kan değerleri?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ateş yok iken hiçbir kıymeti yok.
Ateşi varmı idi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sadece 1 gün oldu şimdi yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boşverin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|