|
Şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2021 Saat 17:45 |
Hocam kız bebegim 10 aylik 8400 kilo.bugun is donusu gidisindan operken farkettim sag boyun kulağa taraf ama çene kemiği altinda bir şişlik farkettim findik yada az daha buyuk olabilir .canim cok sıkıldı hasta dwgil hicbir saglik sıkıntısı yok neden birden boyle bisey oldu tehlikeli bir durum olabilirmi hastaneye gotureyimmi
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yaştaki bebeklerde olur. Bağışıklık ile ilgili makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kafasini sola cevirinve ceviz gibi buyuklugu çok canım sıkılıyo uyuyamıyorum.hocam nezaman panik yapayim nezaman gecmesi beklenir nezamana kadar gecmezse doktor a gideyim.internette çok kotu seyler yaziyo losemi filan belirtilerinden diyo.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Hicam şişlik ceviz kadar nerdeyse .ve sabit beze gibi oynamiyor sabit ve biraz daginik sanki.agrisi filan yok.sanki bogazimiz cok sisince sertleşir ya oyle bir şişlik.hocam nekadar bekleyeyim paniklemem icin nekadar zaman gecsin.yada kotu biaey olup olmadigini nezaman ve hangi belirtiyle dusuneyim
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çocuk doktorunuz bir muayene etsin. Lenfoma olsa, Karaciğer ve Dalak büyür.
|
|
![]() |
|
![]() [url=http://m.YollaYap.com/busd/162567286071.jpg][img=http://m.YollaYap.com/busd/162567286071.jpg][/url] http://m.YollaYap.com/busd/162567286071.jpg Hicam aglarken farkettim azi disinin orda bir beyazlik iltihap gibi hemde az ilerisinde tam bag kismi sanirim iltihap gibi beyazlamis hocam bu lenf bu sebeple sismis olabilirmi.yarin.doktora randevu almistim yinede gideyimmi
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet olabilir. Doktora değil bir Diş Hekimine gidin.
|
|
![]() |
|
Hocam 10 aylik bebeği dişciyemi gotureyim.10.ayda boyle azı disinin irasi bu sekil iltijaplanmasi normalmi.benim yapabilecegim bisey yokmu
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|