Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Reflü ve Kıl kurdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Reflü ve Kıl kurdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aybrsm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybrsm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Reflü ve Kıl kurdu
    Gönderim Zamanı: 05 Tem 2021 Saat 01:33
Hocam merhabalar yine sinirleneceğinizi tahmin ediyorum fakat size  sormadan yolumuzu bulamıyoruz 
Oğlumun 10 gündür günde bir kez kusması oldu artı iştah azaldı 1 kilo verdi
Geçmeyince eşim dr götürelim diye ısrar etti ÖZEL hast Dr kontrol üzerine kan tahlili yaptı idrarla buraya yükleyemiyorum bi türlü hocam ama yüksek ve düşük olanlar Çinko H 130,8 RBC 5,09 Ferritin 19.06 .Oğlum bebeklikten beri kusan bir çocuk ama müdahale etmedim hiç dr bey reflü dedi Motilium şurup 2x1 Nexium tb 1x1 verdi ayrıca gece akan salyamız olduğundan aile boyu Andazol verdi.Kullanmadım daha ama babamız kullan diyor.Oğlum 8 yaşında bu arada hocam dr paketli gıda asla yok dedi.Tşk🙏🏻

Düzenleyen Aybrsm - 05 Tem 2021 Saat 01:36
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119903
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2021 Saat 09:42
Klasik Türk doktoru!! Geleneksel saçmalıklar... 
1- Erkek çocuklarda idrar yolu enfeksiyonu(İYE) olmaz!
2- Çinko ve Demir ilaçlarını kullanmadı iseniz, önemli değildir, kullandınız ise, bu ilaçlar yapar! 
3- Reflü'de KUSMA OLMAZ!  Mide muhteviyatı yemek borusuna kaçar ve geri yutulur. 
Türk doktorları kulaktan dolma "Tıp eğitimi" aldıkları için bunları bilemezler. Sakın o ilacı kullanmayın.
4- Biraz şüpheli! Ben olsam, bir "Gaitada parazit" baktırır, gerekirse ilaç veririm.
Yukarı Dön
Aybrsm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybrsm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 18:36
Hocam reflü için Motilium şrp 2x1 ve Nexium tb 1x1 yazıldı zaten siz kullanmayın dediğiniz için hiç taraftar değilim babamız zorluyor direniyorum Nexium çocuğun içtiğini ömrümde ilk kez duyuyorum sizce uygun mu? Merak ettim.Teşekkürler hocam cevabınız ve zamanınızı ayırdığınız için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119903
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2021 Saat 21:00
Meslek hayatım boyunca hiçbir hastama Nexium yazmadım.
Yukarı Dön
Aybrsm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aybrsm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Tem 2021 Saat 02:07
Hep diyorum yine diyorum iyiki varsınız🙏🏻
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.