|
Konjoktivit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2021 Saat 21:00 |
Hayirli günler hocam, 4 yaşında oğlum iki yazdır sol gözünde kizariklik oluyor. Capaklanma yok. Sulanma hafif alerjik konjoktivit deniyor. Kullandığım ilacı atmıştım şu an ismini hatırlayamıyorum. On gün önce k8zariklik olmuş bir hafta ilaç kullanmistik. Bugün gene hafif kızardı. Bu sefer hapşırık ve burun akıntısı var. Diğer kizarikliklarda hapşırık yoktu
Bir göz doktoru dikkat etmezseniz bu kizariklik goz bebeğine ulaşır ve görme kaybı olur dedi. 30lu yaşlara kadar devam eder dedi.basinc gunes vs. Etkiler dedi Çocuğum down sendromlu gunes görsün. Duyuları gelişsin diye denize götürüyoruz. Ne yapayım dışarı çıkarmaya korkuyorum. Kışın bir sorun yasanamistik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esasında, HER SENE, en az 1 ampul Dvit3 içirmeniz gerekir.
Kızarıklık için, Tobrased göz damlası, 5-7 gün, günde:4x1 her iki göze damlatın.
|
|
![]() |
|
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler, sizden öğrendiğimizde beri her sene bütün aile bir ampul dvit3 içeriz hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|