Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - polen alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpolen alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagmurerim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1900
Mesajın Direkt Linki Konu: polen alerjisi
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2008 Saat 14:46
sevgili benal hocam
oğlumda iki gün önce birden küçük kızarık şeklinde başlayan ve yarım saat içinde kocaman olan ve görüntüsü yanık gibi gözüken kızarıklıklar çıktı  acil dra götürdük ogünde sadece süt ve çorba yedi dokunabilecek bişey yemedi dr polen alerjisi olabileceğini söyledi ve ZYRTEC diye bi şurp verdi içirdik iki saat içinde söndü ama dün aynı saatlerde tekrar ortaya çıktı kendi dr umuzda şehir dışında nasıl bişeydir neden olmuş olabilir ve ne yapmam gerekiyo beni bilgilendirirseniz çok sevinirim gerçekten o kabarcıklar büyüdüğünde çok kötü  görünüyo endişeleniyorum
şimdiden çok teşekkür ederim iyiki varsınızSmile
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 09:36
Merhaba...
Biliyorsunuz hasta çocuk ile ilgii yorum yapmıyorum. Konu allerji olunca bu daha da önemlidir. İlacınınızı içirin ve en kısa zamanda size bu ilacı veren hekime tekrar durumu bildirin. sevgiler...
Yukarı Dön
yagmurerim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 19:19
teşekkürler benal hocam erimin durumu hala aynı sattlerde kızarıklıklar dahada azalarak tekrarlıyor yarına kadar tekrarlarsa tetkik yapılması uygunmuş ilginiz için teşekkürlerClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.