|
Bebek gelisimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haz 2021 Saat 16:17 |
Hocam merhaba,
Ben bebegimi her ay size kontrole getirmis gibi hissederek bu guvenle yaziyorum, musadenizle. 33.haftada 1600 gr dogmus erkekbebek. Suan takvim yasi9.5 ay. Sadece size tabi olarak, anne sutuyle devam ediyorum. Bugunku tartisi 7100. Gecen ay 6920 idi. 180 gr almis. Sadece anne sutuyle devam edeyim mi hocam, iyi mi vaziyet? Yorumlarsaniz cok sevinirim. Cok sagolun, iyi ki oradasiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Az dahi olsa; muntazam kilo alışı olduğu sürece, devam edin.
Aç kaldığından şüphe ederseniz, KUTU sütlerinden 1 sefer deneyin, alırsa, sayısını arttırın.
|
|
![]() |
|
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
**Bir iki kez denedim. Almak istemedi , tukurdu hep.biberon da almiyor, kasikla vermistim.
Yulaf unu vs ile biraz kivamlastirark denesem olur mu , oyle bir durumda? **Sut artirici damlalardan bahsediliyor galactago gibi.onlara nasil bakiyorsunuz acaba hocam? Bir de hocam, evde kedi var ve kedide de mantar kulak uyuzu karisimi sorundan mutevellit tuy dokulmesi var.sanir8m ondan bzie gecti hepimizde, bebek de dahil ufak kirmiz ilezyonlar oluyor. Nibulen veridginizi okumustum. Bebek icin de kullanayim mi veya baska birsey der misiniz? Aeada travazol de suuryorum ama guvenli mi bilmiyorum. Ve ne kadar sure kullanabilirim onu da sormakistedim.
Düzenleyen Halek - 25 Haz 2021 Saat 22:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Almak istemiyorsa, ısrar etmenin bir anlamı yoktur. Aç değil demektir.
2- Palavra. Öyle bir etkileri olsa, İneklere verilirdi! Anne memeleri, "Arz-talep" durumuna göre süt yaparlar. İki bebek emerse, iki bebeklik süt gelir. 3- Nibulen kremi her mantar enfeksiyonunda, her yaşta kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Hocam ,merhaba
Bu konunun devami olarak birsey daha sormak istiyorum size. Bebegin Cis miktarinin eskisi gibi fazla olmamasi normal midir bu ayda?eskiden bezler daha dolu oluyordu, artik o kadar dolu dolu olmuyor.su teklif ediyorum, pek icmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kuru zannettiğiniz bezi bir tartın bakalım, kullanılmamış olan ile aynı ağırlıktamı?
|
|
![]() |
|
Yok hocam, ayni degil tabii, ama eskiye gore daha hafif oluyor cis miktari.hani o iyi beslenme kriteri olarak soylenen gunde 5 6 dolu dolu bez olayi degil de, daha az cisli bezler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hava sıcak olduğu için TER ile sıvı kaybı olur VE ben bu konuşmayı HER yaz yaparım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|