|
Yuzde kırmızı noktalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 02:57 |
Kadir bey merhaba ,oğlum 5 yaşında bugün sabah bol hapşırık ve burun akıntısı oldu .gozleri akmaya başladı.grip gibiydi yani.gece uyuduktan yarim saat sonra kalkıp öğürmeye başladı. Ama çok fazla zorlandı morardı resmen.nerdeyse 5 dakika bu şekilde beyaz balgam çıkardı. Sonra yüzünde iki taraftada kırmızı noktalar çıktı. Zorlamaya bağlı çıkan şeyler diye düşündük. Geçer mi kendiliğinden. Birde bu balgam ve geniz akıntısının çaresi nedir .cold mix damlatiyorum .burnunu sprey çıkıyorum. Viks le buhar yaptım.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Balgamı bu kadar zor çıkarması normalmi. Ögürurken morardı resmen nefessiz kalır gibi oldu.o da bizde çok korktuk
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Günde 2-3 sefer sıcak su buharı uygulayın.
Grip iyileşirken akıntı ve balgam koyulaşır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|