|
Ateş ağız kokusu /covid |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Uğur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2021 Saat 00:20 |
Hocam merhaba
Oğlum 3.5 yaşında Önce hapşırma ile başlayan rahatsızlığı burun tıkanıklığı ile devam etti Alerjileri olduğu için alerjik bir durum olduğunu düşündüm Sonrasında ateş ortaya çıktı Son 12 saattir ateşi 38.-38.5 arası Ağız kokusu ve dilde beyaz tabaka var En ufak bir kokuya midesi bulanıyor ve ne yese çıkarıyor Boğazının acıdığını söylüyor Çocuk acile gittik ancak direk corona bölümüne gönderdiler oradada pozitif gibi kabul edildiğini ona göre ilaç yazacaklarını söyleyince hastaneden ayrıldık Ne yapmamız gerekiyor Şu ana kadar ilaç vermedim Sadece burnunu temizliyorum ancak gittikçe kötüleşiyor sanki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geçiriyor.
Anlaşılan yeni üyesiniz, zira bu arazlarla ilk aklınıza gelen şey, "alerji" olmuş. SAKIN Türk çocuk doktorlarına inanmayın. Forum'un ilk sayfasında, "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. Sadece: SF, Limonlu bal ve ColdMix damla kullanın.
|
|
![]() |
|
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum.Evet bu arazlar tipik grip belirtisi olduğu halde neden bizim doktorlar hemen korona teşhisi koyarlar.? Bildiğimiz grip.Ve maalesef bu doktorların yanlış teşhisi sonucu vakalar bu kadar yüksek çıkıyor.Her grip ve benzeri hastalıkları corona diye gösterirlerse bu sene grip(!) yok derler.Çok okumak ve araştırmak lazım hocam. Maalesef bizim halkımızda da bu yok.Selamlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bizde, hoca ders anlatır, talebe not tutar ve bunları ezberler, imtahandan sonra da hepsi unutulur.
Bizde "eğitim", hocanın ders notlarındaki bilgilerin, taleberin ders notlarına her ikisinin de beyinlerinde bir etki yapmadan aktarılmasıdır.
|
|
![]() |
|
Uğur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
Hocam dediklerinizi uyguluyorum. Ateş geçti burun tıkanıklığı devam ediyor serum fizyolojik ile rahatlatıyorum ancak öksürük başladı ve özellikle geceleri öksürmekten uyuyamıyor bunun için ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lımonlu bal ve ColdMix kullanın.
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam
10 gün önce yazmıştım imdadımıza yetiştiniz yine sizden yardım istiyorum. Önceki mesajlarda anlattığım sıkıntılarımızı önerdiğiniz bal limon cold mix ile atlatır gibi olduk 2 gün önce tamamen iyileşmiş gibiydi Burun akıntısı dışında ateş öksürük vs geçti Bu gece 12 de ağlayarak uyandı zor nefes alıyor böyle boğulur gibi nefes alırken ses geliyor arada öksürüyor Balgamı var sanırım ağlarken sürekli gitmiyor diye feryad ediyor 2 saat böyle devam etti Şimdi ancak sakinleşti yoruldu ve uyudu Uyurken horluyor gibi sesler çıkarıyor. Oğlum 3.5 yaşında Ne önerirsiniz hocam Ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir daha olursa; sıcak su buharı uygulayın. Çarşaf altında 10 dakika kadar tutun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|