Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş ağız kokusu /covid
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş ağız kokusu /covid

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Uğur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uğur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş ağız kokusu /covid
    Gönderim Zamanı: 22 Haz 2021 Saat 00:20
Hocam merhaba
Oğlum 3.5 yaşında 
Önce hapşırma ile başlayan rahatsızlığı burun tıkanıklığı ile devam etti
Alerjileri olduğu için alerjik bir durum olduğunu düşündüm
Sonrasında ateş ortaya çıktı
Son 12 saattir ateşi 38.-38.5 arası
Ağız kokusu ve dilde beyaz tabaka var 
En ufak bir kokuya midesi bulanıyor ve ne yese çıkarıyor 
Boğazının acıdığını söylüyor
Çocuk acile gittik ancak direk corona bölümüne gönderdiler oradada pozitif gibi kabul edildiğini ona göre ilaç yazacaklarını söyleyince hastaneden ayrıldık 
Ne yapmamız gerekiyor 
Şu ana kadar ilaç vermedim 
Sadece burnunu temizliyorum  ancak gittikçe kötüleşiyor sanki 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2021 Saat 09:25
Grip geçiriyor.
Anlaşılan yeni üyesiniz, zira bu arazlarla ilk aklınıza gelen şey, "alerji" olmuş. 
SAKIN Türk çocuk doktorlarına inanmayın.
Forum'un ilk sayfasında, "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. 
Sadece: SF, Limonlu bal ve ColdMix damla kullanın.
Yukarı Dön
Melek18 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek18 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2021 Saat 11:32
Hocam uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum.Evet bu arazlar tipik grip belirtisi olduğu halde neden  bizim doktorlar hemen korona teşhisi koyarlar.? Bildiğimiz grip.Ve maalesef bu doktorların yanlış teşhisi sonucu vakalar bu kadar yüksek çıkıyor.Her grip ve benzeri hastalıkları corona diye gösterirlerse bu sene grip(!) yok derler.Çok okumak ve araştırmak lazım hocam. Maalesef bizim halkımızda da bu yok.Selamlar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2021 Saat 14:07
Bizde, hoca ders anlatır, talebe not tutar ve bunları ezberler, imtahandan sonra da hepsi unutulur.
Bizde "eğitim", hocanın ders notlarındaki bilgilerin, taleberin ders notlarına her ikisinin de beyinlerinde bir
 etki yapmadan aktarılmasıdır.
Yukarı Dön
Uğur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uğur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 01:29
Hocam dediklerinizi uyguluyorum. Ateş geçti burun tıkanıklığı devam ediyor serum fizyolojik ile rahatlatıyorum ancak öksürük başladı ve özellikle geceleri öksürmekten uyuyamıyor bunun için ne yapabilirim

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 08:25
Lımonlu bal ve ColdMix kullanın.
Yukarı Dön
Uğur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Uğur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2021 Saat 03:03
Merhaba hocam
10 gün önce yazmıştım imdadımıza yetiştiniz yine sizden yardım istiyorum. 
Önceki mesajlarda anlattığım sıkıntılarımızı önerdiğiniz bal limon cold mix ile atlatır gibi olduk
2 gün önce tamamen iyileşmiş gibiydi
Burun akıntısı dışında ateş öksürük vs geçti
Bu gece 12 de ağlayarak uyandı zor nefes alıyor böyle boğulur gibi nefes alırken ses geliyor arada öksürüyor
Balgamı var sanırım ağlarken sürekli gitmiyor diye feryad ediyor 
2 saat böyle devam etti 
Şimdi ancak sakinleşti yoruldu ve uyudu
Uyurken horluyor gibi sesler çıkarıyor. 
Oğlum 3.5 yaşında 
Ne önerirsiniz hocam
Ne yapabilirim 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2021 Saat 10:09
Bir daha olursa; sıcak su buharı uygulayın. Çarşaf altında 10 dakika kadar tutun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.